Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj všem poslední dobou mě neskutečně bere šmírování a honění na veřejnosti. I když mám přítelkyni často vyrážím někam kde se můžu podívat a nechat se vydet. Moc rád bych se domluvil s ženou na společné mastrubaci bez jakýchkoliv doteků. Nebo s párem jako tichý divák. Jsem dost perverzní ale slušný a na čem se domluvím to tak bude. Teplice Ústí Praha
Roudnice nad Labem, najde se muž k mileneckemu páru dnes odpoledne? On 32 ona 36
Ahoj moc rád můžu hned. Rád budu koukat nebo se i přidám záleží na Vás.
Za chvilku budeme končit, tak už to asi neklapne
Jenda 30 let Roudnice nad Labem. Az bude hezky přidá se někdo na nahé plažovani na dobrini ? Ja 30 let a mužství 24 Cm
Pondělí 13.8bych moc rád kouknul na pěknou holku nebo pár a vyhonit si ho. Nechci žádný kontakt jen koukat a honit Můžu i za fo Teplice Ústí okolí.
Dnes dopoledne někde v Teplicích úplně nahý v autě spousta hraček a tvrdý péro. Nachytas mě? Můžeš se přidat a uvidíme jak to dopadne
Dnes budu někde na Teplicku honit péro v autě. Protahovat si prdel,bylo by super kdyby mě někdo nechytal a třeba mi stim pomohl můžu oplatit
Byl jsem na Barče už dvakrát a nic,
Jednou tam nějaká paní venčila psa, když jsem ho měl v ruce, párkrát se koukla, ale ani se nezastavila😟
Jednou tam nějaká paní venčila psa, když jsem ho měl v ruce, párkrát se koukla, ale ani se nezastavila😟
Nejlepší jsou rybníky v Brananech ;)
Pondělí 11.11 nekdy ráno kolem 9 budu honit v Brananech . Přidá se někdo ?
občas honím v noci v autě u skršína, nebo v Jirkově
Tak dej vedet az budes u Skrsina
Braňany pískovna. Je to hezké místo, narozdíl od Barbory
Krásný den přeji kdo se nechá šmírovat oplatim
Ahoj moc rád bych někoho pozoroval a nechal se pozorovat
Ahoj moc rád bych dnes pošmíroval a přitom si honil klacek najde se slečna nebo pár které toto láká? Vše podle domluvy držím slovo
Dnes mám volno moc rád bych mrknul na nějakou ženu nebo pár Barbora Milada dojedu po usteckem kraji
Nahotit se tam dá, ale budes za exota.
Ráno budu někde v Teplicích a možná v Ústí honit v autě a možná se projedu na mém luxusním sukacim stroji chceš se podívat a třeba se přidat písní
Ahoj všem. Moc rád bych dnes mrknul na nějaký páreček při jejich hradkách. Můžu bejt schovanej aby jste nevěděli že tam jsem anebo si pohonim před Vámi vše se dá domluvit
rád se přidám...na šmírování.... přijedu
Ahoj jak to funguje kolem usti da se nekde pekne posmirovat
Na pískovně už to také jede?? Já myslel, že tam je od honičů docela klid.
Není tu náhodou pár co byl v létě v Brananech u rybníků ? Máte auto modrej Chevrolet kalos . A hezkou hubenou přítelkyni/ženu s černými vlasy :) ozvete se mi prosím :)
Ahoj je tu někdo kdo má chuť jen tak pohonit v autě. Musím pracovně do Teplic tak se můžeme sejít pohonit a možná i víc
Tak si tak honim v autě a najednou jde kolem paní asi 30 let odhrnu závěs aby mě pěkně viděla. Kouká stále se otáčí jde vidět že bi se ráda koukala ale má strach. Pojďte se někdo kouknout můžete i v páru a nemusí zůstat u koukání záleží jen na vás
a kam jdeš honit kouknu na tebe
Dneska nebo zítra, kouknul bych se
V kolik tam budete, rád se mrknu
Ahojky dejte vědět a já přijedu se mrknout.
Jedná z posledních saun letos? Někde na ustecku?
Nebo už milada ?
Nebo už milada ?
Tak napiš až pojedeš .....
Bude někdo v nejbližší době u rybníka v Braňanech? Šmírování, hoňka případně i kuřba atd.
Stojím v autě na cestě kde nikdo nechodí a honím si péro. Stále mám pocit že mě někdo pozoruje super. Nenápadně se rozhlížím nikoho nevidím. Pěkně sem si ho vyhonil a když sedám za volant vidím jak na tom kopečku je chlapík s ženou. Viděly mě nebo ne? Když odjíždím podávám je a oni mi uhýbají abych projel když jedu kolem maník zvedá palec a holka se usmívá s pohledem do země. Znova se mi postavil. Pokud to čtěte můžeme se příště domluvit i tak děkuji
Děčín a okolí kolem oběda dnes? Někdo něco? :)
Nebo ústí nad labem někdo teď?
Rybníky v Brananech ;) rád tam jezdím
Ja a moje přítelkyně máme rádi když nás někdo pozoruje měl by někdo zájem pár by byl super
Ahoj všem už moc krásných dnů nebude chceme se nechat šmírovat tak aby tě vyděla jak si ho honíš. Ps měj alespoň něco v profilu
Ahoj tak dnes s mou milou určitě do přírody nechce nás někdo náhodou postihnout. Nutná znalost okolí Teplic
Tak dnešek vyšel milá byla spokojená ja zezadu a amatér kousek od nás pěkně honil dekujeme pokud bude hezky zase něco podnikneme
Rad bych se na vas podival dejte vedet kdy a kde
Ahoj, chodí někdo do Branan na rybníky nebo na kypy u světce ? Na Kypach se rad opaluji nahej tak někdo kdo by se přidal? Nebo nakej par na který bych mohl koukat ? ;)
Ahoj kde jsou ty kypy u Svetce
Ahoj chtěl by někdo zítra (čtvrtek) diváka a nebo se kouknout vše se dá domluvit jsem mobilní přijedu
Milada.
V pondělí na právě straně od chabařovic.
Krásné odpoledne a sympatický a pohledný pár si tam užíval:) Milada je prostě nejlepší. Já tam byl s bejvalkou a je to tam fajn. Nějaký pár zas v nejbližší době. Případně, zda se ozve ten pár z pondělka:)
V pondělí na právě straně od chabařovic.
Krásné odpoledne a sympatický a pohledný pár si tam užíval:) Milada je prostě nejlepší. Já tam byl s bejvalkou a je to tam fajn. Nějaký pár zas v nejbližší době. Případně, zda se ozve ten pár z pondělka:)
Ahoj, někdo ve Staré Olešce???
Ahoj tak dnes bude hezky co něco podniknout co se uvidi
Koukám že všude to žije jen na ústecku mrtvo
Chodí někdo na Dlouhý Rybník na Cínovci?
Ahoj, nejaky pohledny sympaticky par behem nejblizsich dnu na Miladu? Je to tam hodne stromu a lesiku a krasna priroda :)).
At uz opalovacka nebo nejake hratky ci piknik ? :)) Foto rad zaslu.
At uz opalovacka nebo nejake hratky ci piknik ? :)) Foto rad zaslu.
roudnice nad labem 
kde a kdy
Poradte někdo kde se dá pohonit ted v zimě a kde bít třeba viděn jsem pro každou lumpárnu
Nevím proč se nechat bít, nechme to být. Každopádně mě osobně by přišlo hodně divný kdyby jsi někdo honil péro někde jen tak. Asi bych šel formou inzerátu. Dělal jsem to na hodně místech, ale vždy tak aby mě (nás) nikdo neviděl. Ne že bych se styděl, ale veřejná sauna a místa jsou o jiných věcech.
Ahoj zítra jsme na Barboře v zadu na nuda v 17:00
Ahoj je tady někdo pár nebo samotná žena kdo by se chtěl podívat jak si to dělám v autě má představa je taková budu někde zaparkovanej a budu si to dělat ty vy se na mě mužete koukat popřípadě si říci co mám dělat nebo přístoupit a mastrubovat semnou na všem se mužeme pevně domluvit jsem ochoten i za fo pro tebe vás
Ahoj měl bych velký zajem ale musís odepsat protože tady nikdo neodepisuje
Já kluk 23 Sportovní postava dobrá výbava výdrž a ničemu se nebráním .
Jestli máš zájem napiš přijedu hned❤️
Já kluk 23 Sportovní postava dobrá výbava výdrž a ničemu se nebráním .
Jestli máš zájem napiš přijedu hned❤️
Ano sem k dispozici
Prijedeš duchcov
Prijedeš duchcov
Ahoj rád pokecám co by Vás zajímalo
Ahojky můžem spolu něco vymyslet je pár mistecek
Ahoj všem. Mám sexu docela dost přesto miluju zastavit někde autem vedle cesty a honit si péro třeba pět hodin. Když už jsem úplně nadrbanej otevřu okénko aby mě šlo vidět. Několikrát se mi stálo že se nějaká žena koukala a dokonce i jsme se nějakou dobu scházeli. Jinak se dá zajímavé pohonit na Barboře ale u v aquaparku v Teplicích. Rád si nechám poradit kde se dá pohonit nebo podle simpatii nechám kouknout na tu moji .
Často se ponořím do snění a představuji si, jakby to bylo krásné, kdybychom chodili nazí. Za co se stydíme? Chodíme s odhaleným nosem a také ho máme každý jiný. Já třeba mám hodně malý penis, ale naopak bych ho chtěl každému ukázat. Dřívější stud mne opustil v době, a je to více jak 25 let, když jsem se začal holit.Vyholené genitálie jak mužů, tak žen, po vyholení krásně vyniknou. Stud je podle mne něco překonaného, zrovna tak jako ochlupení. Zahalovat se by bylo namístě pouze v ojedinělých případech, jako třeba při onemocnění, úrazu apod.
Ještě jsem chtěl dodat: Pokud se chce někdo zeptat, jak na můj penis reaguje přítelkyně, tak mohu sdělit, že je spokojená. Hraje si s ním a při souloži má již nacvičenou techniku, penis mi přichytí rukou tak, že při pohybech dochází ke tření a tím i k vyvrcholení. Jde nám to dobře.
Ahoj křoví je sice pryč ale odpočívárna je super jen škoda že nás tam zatím nikdo nenachytal s mojí kámoškou
Lidi co to máte rádi pište kde jak čím víc míst budeme znát tím lépe si pohonime nebo i kdo se chce nechat smirovat
hmmm tak tam to musí být fajn co mi to ukázat :P
:P :P
:P :P
Roudnice nad Labem, najde se muž k mileneckemu páru dnes odpoledne? On 32 ona 36
Ahoj hledám cigány. Poradí někdo? Díky
Ahoj všem. Tak dnes bude prý krásné počasí a mě to táhne ven. Objedu obvyklá místečka co kdyby náhodou. A samozřejmě budu honit co to půjde. Pokud by se našla žena na koukání fo jí nemine. Ale supe by byl i pár nebo někdo pořádně nadrbanej co se přidá. Vše je na domluvě.

Ústecko venku
kde být viděn