Ahoj
Jak to máte se svoji polovickou co se týče kouření třeba během sexu.Přítelkyně mě bez problémů orálně uspokojí před akcí ale jakmile ji navštívím kundicku, tak už ho potom do pusy nevezme s tím ,že ji to prý nechutná.Docela mě to štve ,protože není nad to, když se mění poloha aby si ho občas vzala a trochu ho pokourila....Jak to máte vy doma ?Chápu že ji to nemusí dělat dobře a nutit ji do toho nechci a ani nebudu, ale rád bych slyšel názory ostatních jak to provozujetě vy?Třeba tu má někdo nějakou vychytavku ☺
Tak pokud chce aby tys lízal ji, nemyslím si že by měla mít problém při souloži trochu sama sebe taky ochutnat. Asi to samý jako jestli se líbete po tom co ti ho kouří.
moja s tym nema ziadny problem pocas sexu prestavka na fajku a potom znova dnu...a ja tak isto rad jej ju lizem aj ked som ho prave vytiahol myslim ze sa jej to paci inak by to nerobila, a mne tak isto
Po analku je to trochu extrém ☺ ale z kundicky mi to nepřijde až tak nejhorší... už dlouho mám tuhle představu a ono když se skončíš umýt tak tam Maruška tu naladěnou atmosféru a už to není ono...To je jako by jsi řekl počkej jdu si zavolat zachvilku jsem zpět
Orální sex během sexu.
Ahoj Jak to máte se svoji polovickou co se tý
Jak to máte se svoji polovickou co se týče kouření třeba během sexu.Přítelkyně mě bez problémů orálně uspokojí před akcí ale jakmile ji navštívím kundicku, tak už ho potom do pusy nevezme s tím ,že ji to prý nechutná.Docela mě to štve ,protože není nad to, když se mění poloha aby si ho občas vzala a trochu ho pokourila....Jak to máte vy doma ?Chápu že ji to nemusí dělat dobře a nutit ji do toho nechci a ani nebudu, ale rád bych slyšel názory ostatních jak to provozujetě vy?Třeba tu má někdo nějakou vychytavku ☺