Dlouho.. celé dopoledne :) nebo taky moc. Ale tam to nebylo o orgasmu. Spíše o jisté příjemné stimulaci a krásném usnutí..
tak určitě to nedáš bez treninku ... já honím už 44 let a posledních cca 15 skoro denně, ... samozřejmě to není myšleno 8 hodin v jednom tahu, ale s oddalováním, pauzičkou na občerstvení, wc, ... , ještě před takovými 10 lety jsem míval po 2-3 hodinách bolení podbřišku, ale dnes ... úplně s přehledem a doufám, že to posunu ještě dál ... prostě mě to baví
6 hodin a taky ten vystrik pak stal za to
U me rekord 8 hodin ale s olejickem ne nasucho
Hoďka, dvě normál. To si nejvíc užiju. A pak ten střik!
Ja nepretrzite masturbuji uz od cervence.
Tak většinou je čas 5-10 minut 
když to nejde tak jsem zažil i hodiny
S mojí máme moc rádi když si to děláme spolu sami,právě dnes jsme měli chuť si to spolu udělat a od 03:00 jsme si hráli až do 06:32👍👍💦💦 prožila 3 orgasmy a já ji 2 x postříkal kozičky a naplnil pusinku.
Já před pár dny zkoušel honit a oddalovat stříkání a řekl jsem si, že se pokusím vydržet co to jenom půjde... S přestávkami jsem honila tři dny a to i vícekrát než pětkrát denně a nikdy to nebyla kratší doba než hodina. Třetí den jsem si už myslel, že mi čurakem proleza tisíce mravenců a přišla chvilka kdy už prostě nic oddálit nešlo a přál bych vám zažít ten pocit, když jsem se udělal 😉
Jak kdy a jak kde a podle prilezitosti. S ex pri jedne trojce jsem si honil dve hodky prubezne. Vzrusenej tim,ze ji druhej klati jsem si v kresle hezky honil,pak ji nechal dokourit a zase pokracoval. Jindy ve sprse treba jen rychlovka a nedavno jsem si nahotil u rybnika,hodku chodil okolo vody a honil a honil...
No, někdy se povede i od pozdního odpoledne, přes večer, i dýl přes půlnoc ... ale musí být alespoň nahá těla na netu, impulzy .. a ještě tak navíc i mluvené slovo :-))
joj, to bych se rád zúčastnil :-) Jirka
joj, to bych se rád zúčastnil :-) Jirka
Přesný čas nevím, ale podaří se někdy přes 1 h... ale to je spíš o tom, že nejde o klasickou masturbaci a plnou erekci, ale člověk jede na půl plynu a nechce to prostě vzdát, mě tohle dost fungovalo při alkoholu...
6 hodin. Poté jsem se probudil o 3h později s polotovarem v ruce. Že jsem zjistil, že jsem usnul. Musel jsem se uděla až poté :)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Na care celou noc s několika orgás.
Haha primo ... to ie ale takovej vystrik ze citim kule jak se vyprazdnujou
8 hodin ;) dal sem si na to takovou dobrůtku
Mám rád dlouhé onanování. Vydržím, když je čas a chuť i několik hodin v kuse!!! To je potom orgasmus. Sperma mě cáká nekontrolovatelně v širokých obloucích všude kolem.
nevím proč ale vždy mě překvapí, když se žena dráždí na žaludu
Týpek zapomněl přepnout profil😀
Jako že si 18 X strikal v 1 hodině 1? Hustý
Já taky ale na care ;)))luxus
Ja si sama se sebou rada hraju treba dve hodinky..
ten orgasmus za to pak stoji.. Zadna rychlovka
Přesně já když dlouho honim tak pak brutálně strikam a luxus tlaky v peru

Masturbacia - ako dlho?
Ako najdlhsie ste vydrzali?