Zdravím. Je tu žena nebo pár co do saun v Čestlicích chodí ?
Ahojky bude někdo 19.6 opakovačka wyřivka relax cca po 16.00 😀
Dem tam dneska … manzelka bude vystříkána a bere našeho zaměstnance panice na toboga. Další zaměstnanec jde na maturitáksve starší dcery. A mladá jde s nama .)
...a pak jsi ses probudil....
Kdo tam v žádný nepíchal.. Jakoby nežil.. Amen 🫶❤️🔥😜
Ahoj, bude tu někdo na pokec a saunování tuto sobotu?
Včera sauny Čestlice- vzrušující zážitek. Sympatický pán, přišel, konverzoval, slušně se choval i zeptal, předvedl, že mu vše funguje bez potíží 
a zase odešel. Měla jsem krásný výhled a vzrušující vzpomínku. 
Díky
Ne, internetové připojení máš naprosto v pořádku... ale zase celodenní je jen za 1049,- Kč! A to se vyplatí! 
Když budeš pozorně sledovat jejich web, tak 1x za půlrok mají akci "Den otevřených dveří pro chudáky" za pěitkilo, abyste nemuseli jen slintat před turnikety.
Když budeš pozorně sledovat jejich web, tak 1x za půlrok mají akci "Den otevřených dveří pro chudáky" za pěitkilo, abyste nemuseli jen slintat před turnikety.
Ahoj. Bude zítra někdo v Saunovem světě v Čestlicích? Kdyžtak SZ. Díky.
Cestlice pridas se??????? Relax a ……….
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj. Už dnes otevřeli saunový svět v Čestlicich? Je nějaké omezení? Běží vsechy sauny a páry? Diky za info!
Jak se tam teď plaší s rouškama, a co seremoniály?
Ahoj jdete někdo dnes večer do saunového světa aquapalace?
A rezervační systém nemají takže když je plno musí příchozí čekat až někdo vypadne... A jsou pusténe všechny sauny? I pary a vyrivky? Dekuji za info.
Ahoj,
v Pátek 27.12 pozvu pár v Praze do soukromého wellness nebo saunového světa. Zaplatím vstup za všechny, případně mohu dát i nějakou zlatku navíc. Jen bych se rád podíval na vaše mazlení, prstění, kouření, milování... co situace dovolí. Láká mě to - koukat se jak si to pár přemnohou dělá, nebojte se obtěžovat nebudu. NE znamená NE a vše je o vzájemné dohodě. Pokud bychom šli do veřejného prostoru, pak už vás nechám zbytek doby o samotě... Já 33 let, VŠ, sport. postava, sympaťák...
Najde se nějaký takový pár?
Piště do zpráv, ať se můžeme během dopoledne dohodnout a mohu případně
něco zarezervovat,
Děkuji.
v Pátek 27.12 pozvu pár v Praze do soukromého wellness nebo saunového světa. Zaplatím vstup za všechny, případně mohu dát i nějakou zlatku navíc. Jen bych se rád podíval na vaše mazlení, prstění, kouření, milování... co situace dovolí. Láká mě to - koukat se jak si to pár přemnohou dělá, nebojte se obtěžovat nebudu. NE znamená NE a vše je o vzájemné dohodě. Pokud bychom šli do veřejného prostoru, pak už vás nechám zbytek doby o samotě... Já 33 let, VŠ, sport. postava, sympaťák...
Najde se nějaký takový pár?
Piště do zpráv, ať se můžeme během dopoledne dohodnout a mohu případně
Děkuji.
Ahoj ja tam pôjdem tento mesiac môžeme dať sexik pridaj si ma na snape a dohodneme hugac
Odporúčame hotel Bukovina v Polsku pri Bialke je tam bazén ktorý prechádza jaskyňou jedná sa o vonkajší bazén s termálnou vodou my to realizujeme tak že pri vstupe do časti jaskyne ženu chytím na ruky a trtkame kým prechádzame jaskyňou potom akoby nič a tak sa to opakuje pri treťom prechode už striekanie a žena je tiež.Je to také kolečko kde aj prúd vody vás poháňa odporúča m cez týždeň a k večeru super .
Ja byl v bazene i sem mel saunovy svet jeli jsme tam s pritelkyni ale do sauny diky tem to prispevku se mi moc nechtelo takze ani nevim jake to tam je pac bych tam sel s mladou holcinou a kazdej chla hned nahej a tvrdej co by me dosti sralo jak se na ni ukajeji sprchy zda jsou spolecne ani nemluvim :-)
:--) tak jak to pises jsem si to predstavoval taky :-) ale od sauny z kladna sem zmenil nazor kdyz mlada vhtela do sauny sli sme v rucniku prijdem tam cca 7 chlapu zadna baba a zahadne se vsichni postupne svlikli jen my dva prez sebe osusku ... A ty reci typu to je vedro :D kdyz je v saune a rekne to a odkryje se :D komicke pak se jdem oplachnout sprchy spolecne zadny ze zensky chlap at maj soukromi tak spolecne a zahadne se jdou snama schladit :D aby se koukli a pak jdou zpet z toho dva tvrdy klacky... Tak proto to nemam rad a cestlice jak vidim bude v bledemodrem :-) jak to tu ctu :-)
Mureck-máš absolutní pravdu v tom o čem se zde zmiňuješ. Wellness centra, které se zde zmiňují, jsou veřejně přístupné prostory a je ne jen nesmysl je tady propagovat jako místa neřestí, ale může to být i kontraproduktivní, což si nemusí nechat žádná taková podnikatelská aktivita z pozice majitelů líbit. Ano, v Čestlicích bylo už pár lidí vyvedeno z prostorů pro neadekvátní chování a dokonce i byl i nějaký muž předveden na příslušnou stanici. V Holicích se stalo to samé. V dění Babylonu byl zatknut prezident české naturistické organizaci a odsouzen a vězněn. V sauně AXA je dokonce člověk, který dohlíží na podobné chování a docela drsně takové jedince vykazuje. To vše co se tady prezentuje je absolutně nezralé konání nezralých jedinců. Vždyť wellness a sauny svou nahotou a prostorem jsou přirozeným místem, kde se sexualita prociťuje, ALE REALIZOVAT SE MÁ V SOUKROMÍ. Když má někdo zájem se okázale sexuálně projevovat, může si zajít do swingers clubu, nebo do swingers wellness v Lubľanské, které zde má živou aktivitu a ne se ohrožovat takovým nízkým způsobem. To, že někdo ve wellness podlehne vášní ještě neznamená, že je takové místo doupětem každodennosti. Navštěvujme wellness a sauny pro jejích atmosféru a ne pro publicitu. Taky by si měli dávat pozor i Ti co zde takové články uvádějí. Vždyť domluvit se s někým na návštěvu wellness i pro sexualitu by mohlo klidně zůstat tak trochu pod plachtou tajemna a ne konkretizovat kde kdo kdy .... To je náš názor.. Taky si někdy zajdeme do wellness právě pro tu atmosféru vzrušení, ale prožíváme si ji pokojně a rozumně a nemusíme to ani publikovat ani avizovat.
Absolutní souhlas, chodíme do saunových světu a vlastně to i bereme jakou určitou formu nějakého vzrušení ale nikdy ne tak aby to někoho obtěžovali a pokud už se něco stalo tak tak, že o tom nikdo jiný nevěděl. Třeba ve sprše, v kabince atd. Pořád jsou to veřejné prostory jam můžou všichni a věřte nebo ne, většina tam opravdu nic nehledá jak si zde spousta panu myslí.
Ahoj,
chodím tam poměrně často, a zažil jsem pred zavirackou i souložici mlady par ve virivce uvnitr. Bylo to hezke je pozorovat z te nejblizsi sauny. :-) Zarazilo me ze když sel okolo personal 2x nic jim nerekli. A to bylo evidentni ze ona na nem rajtuje. Asi to tise toleruji.
chodím tam poměrně často, a zažil jsem pred zavirackou i souložici mlady par ve virivce uvnitr. Bylo to hezke je pozorovat z te nejblizsi sauny. :-) Zarazilo me ze když sel okolo personal 2x nic jim nerekli. A to bylo evidentni ze ona na nem rajtuje. Asi to tise toleruji.
Ahoj. A co presne jste zazili? Taky jste soulozili v jedne z tech vyrivek? A nebo jste videli jiny par tam pri akci? A kde?
Ahoj,
chodím tam poměrně často, a zažil jsem pred zavirackou i souložici mlady par ve virivce uvnitr. Bylo to hezke je pozorovat z te nejblizsi sauny. :-) Zarazlo me ze když sel okolo personal 2x nic jin nerekl. a to bylo evidentni ze ona na nem rajtuje. Asi to tise toleruji.
chodím tam poměrně často, a zažil jsem pred zavirackou i souložici mlady par ve virivce uvnitr. Bylo to hezke je pozorovat z te nejblizsi sauny. :-) Zarazlo me ze když sel okolo personal 2x nic jin nerekl. a to bylo evidentni ze ona na nem rajtuje. Asi to tise toleruji.

Aquapalace Čestlice - sauny
Ahoj, chodíte někdo?Kdo se tam potká a uvidí?
Pojďme si povídat o zážitcích/snech z Aquapalace nebo si i něco domluvit.
L.