chlapi ve sprchách

fitko, bazén, wellness atd...

Ahoj. Tak už si někoho našel??;-)
Když fungovala ZVS (vojna), tak se takovéto věci ve sprchách neděly. Tenkrát byla společnost na buzny dost vysazena, bylo to nenormální, určitě by dotyčný při jakémkoliv pokusu o honění nebo jen čumendu dostal deku. O pokusu jít ještě někam dál ani nemluvě.
Pokud chcete zažít pořádný odvaz, tak spáchejte nějaký kriminální delikt, za který vás zavřou. Pak v krimu zažijete, co je to upadlé mýdlo a sehnutí se pro něj :-) Co vím, tak tam se děje sprchování "jen" 1x týdně.
PS: nikdy jsem v krimu nebyl a ani se tam nechystám, ae tyto informace jsou dost profláklé.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
K čemu slouží sprchy ve výše uvedených místech snad všichni dobře víme.Platí to i pro přítomnost.Pokud to někomu není jasné,tak je dobře,že se může zeptat na zdejším foru.
Tak přítomnost - to je i ten kriminál, tam to takhle ve sprchách fungovalo, funguje a asi i fungovat bude dal. A pokud jsou i dozorci 4 %ní *162*.
To by mě taky lákalo společně pohonit, ale nikoho jsem neviděl a to celkem pravidelně sleduji pohyb okolo sebe :-)
Je pravda, že ve sprchách bývá velký pohyb tak nevím, ale ostatním by se to nemuselo líbit.
Co by ne... Napiš a něco vymyslíme ;)
Pěkná blbost asi máš jiné zážitky
Na vojně dávali bróm do jídel aby byl útlum od myšlenek na sex a navíc moc času nebylo na honění
To je pravda, ale jeden po druhém jste jistě koukali.
Vy už si také koukejte najít nějakou ženu.Když jsme byli na vojně,tak jak to jen šlo,tak jsme koukali po holkách a ne po sobě ve sprchách.
Vzpomene si někdo na nějaký zážitek ze společných sprch na vojně?
hoj Plzeňácíí! pojdte nekdo taky zablbnout ve sprse... :)
Jestli je mydleni :)) bez samponu a erekce :-) u toho tak at se tak mydlej vsichni teda budem samej tvrdej klacek ve sprse
Podle mě normální záležitost - jak sprchy tak saunách ( pára ) se toto děje celkem běžně :)
Ahoj. Já přímo jezdím s kamarádem do welnes a tam si to i uděláme.
Most chomutov i jsem zazil ve sprse kdy sem se myl a chlap si vedle me zacal na me honit
a kde jsi to zažil.. ? také bych to chtěl vidět