Ahoj.My sme spolu s manzelom 15 rokov a milujeme sa kazdy den aj viackrat,ja som naruziva a manzel sa vzdy velmi rad prida,mam rada krasne pradlo,na to si vyslovene potrpim,rada pre neho pripravujem prekvapenia,rada ho zvadzam,milujeme sa na roznych miestach....proste ak zena je zenou,so vsetkym,co k nej patri,dokaze muzovi davat bezpodmienecne vela lasky,nehy a sexu,ta chut je tam stale velmi velka,pretavena do hlbokej lasky a priatelstva...moj recept- zachovat si urcitu pojasenost,fantaziu,kreativitu podciarknutu krasnym pradlom,pancuskami,starostlivostou komplexnou o seba,vela krasneho usmevu,jemnosti,neznosti,starostlivosti ...a milovanie je uz len sladkou ceresnickou aj po dlhych rokoch...:)
Je pravda že je to tak ,ale treba niečo robiť aby bola chuť a ty,že máš chuť tak to je výnimočný prípad a je to skvelé
Zaujímavé my sme asi výnimka sme spolu 25rokov a sexujeme stále min 5krat do týždňa .Na dovolenke aj 2 krát za deň . Treba byť kreatívny experimentovat vymýšľať .Už sa teší meno doHR vlani sme skúsili nudapláž žena veľmi nie ale teraz ideme úplne sami to budee.Rekord máme za 14 dní 23 krat a bolo to pred vlani.Pa
Mal niekto podobný problém ? Ako ste to riešili?
Ženatý nie som a podvádzať priateľku nechcem, ide mi o to aby znova dostala chuť na sex ako to bolo predtým
Oprava: že nikto nemá po 4 rokoch chuť na sex každy deň

Každý deň ?
Ako často máte sex?