Proč muži trpí a platí daň

když žena dostane vše po čem kdy toužila.

Možná jsem jeden z mála, ale život to tak někdy semele a nedokážu se s tím nějak smířit. A tak platím daň za to, že jsem své manželce dal všechno a je spokojená. Po ničem už netouží. Já toužím mít sex častěji aspoň vicero jak jednou za měsíc.
Hlavně že na začátku vztahu byly obavy. Jsi ten pravej? Jsi vnímavej? pozornej?Nepodvedeš mě? atd..... ale chlapům se stejně nedá věřit..... uběhlo 14 let a já vše dodržel. Nechci jí opusti nebo se rozvést. Miluju ji. Ale mám za to platit tu daň a čakat až ho budu mít jen na čůrání? Zešedivím
Je vhodné si hledat v sexu náhradu?Najít milenku co je na tom podobně? život je jen jeden.
Misto šulina nejprve použíj pusu. Každej si stěžuje ale nějak nedokáže mluvit. Nechápu.
Presne. Je takovy problem to se zenou probrat a zkusit najit spolecny reseni?
Probiralo už několikrát. Prostě nemá potrebu , chut, omlouvá se neustále, ze je ji to líto , ze mi nemůže dopřát. Porad se ujistuje jestli je to velky problem.A porad si me hlida.Snaží se mi to vynahradit. Tím ze se víc o me stara . prostě pro život s ni a zestárnout ..... Nechci jinou. A ženská se nemá nutit. Pokusy o navození atmosfery, jiná místa pro milování. Spousta nápadů a her. Ale vzdy to tak nějak skončí objetim a slovy lasko promin nemám chuť, je pěkně co jsi pro me připravil a vymyslel. Pojď pritul se .... A to stačí. Lechtiva konverzace už také z její strany vymizela. A dračice to byla. Po te sterilizaci a odrodeni dítěte. Se vše změnilo. Ale tak po tech letech si dokážu predstavit sex s jinou. Kdy se vcitim do její role a me by to nefungovalo. Tak když bych věděl ze si zasexuje jinde a uvidím ze je spokojenější a doma to poběží normálně. Tak proč ne.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
U me to není o podržení. Myslím ze ženy kolem 50 jsou na tom s tím svým hormonem v těle asi všelijak. Některé jdou do útlumu a některé píší ze je to lepší jak za mlada. Prostě je to nefer. Kdyby to me nefungovalo, ta si myslím ze každá by hledala náhradu.a pochybují ze to vydrží třeba jen na umelakovi z šuplíku.
Vauu,pěkně jsi to napsala*4*Konečně něco pořádného k řešení co