moja ex si pořídila latexové povlečení či co to bylo z nějakého sex-shopu... ale bylo to super. Udělali jsme si vzájemnou dlouhou masáž s olejíčkem ( nemuseli jsme jím šetřit ) a byly to krásné a dlouhé hodiny mazlení s úžasným mokrým orgasmíkem. Už jen ta masáž byla o 100% lepší než na klasickým povlečení.... pro šetřílky větší spotřeba oleje ale ušetříte za X jídel za den ( protože na něj ani nepomyslíte )
Questo post è stato eliminato dall'utente.
No mam stejny problem.. S partnerem jsem se "naucila" mokry orgasmus ale neni to nekdy uplne super.. Spontalni sex treba na gauci je docela problem.. Sex na posteli resime rucnikem.. Jenze i pres ten se to dostane az na postel.. No a brat si pod sebe treba ty podlozky pro seniory me prijde dost asexualni.. Ale ucel plni- kdyz ji mam pod sebou tak se orgasmus proste nedostavi 
Zacala jsem se svym pritelem v 18ti letech.. Do te doby jsem mela dva partnery se kterymi jsem orgasmus nemela vubec.. Po asi mesici sexualniho zivota s nynejsim pritelem mu to nedalo a zjistoval si kde muze byt problem.. Presvedcil me at se uplne uvolnim a duveruji mu na 100%.. No a najednou vsude mokro a do te doby nepoznany uzasny pocit :) no od te doby se zdokonaloval a ted mi dokaze privodit squirt i behem minuty :)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tím "naučit se"jsem měl na mysli hlavně přijít jak na to. Na netu se dá najít spousta zaručených návodů, které většinou pracují s drážděním vstupu do pochvy prsty. Třeba ale na moji ženu toto vůbec nefunguje. Na ní funguje buď souložení na koníčka, nebo na zádech s nohama pokrčenýma k břichu. V této poloze pak pod správným úhlem hluboko dráždit penisem, nebo vibrátorem. :)

Mokrá postel po jejím orgasmu.
výměna zkušeností?