Návrh? Spíš bych měla přání, které se ovšem nesplní. Kéž by šlo nějak vyfiltrovat buzeranty. Já nejsem homofobní, ale číst tu ty některé inzeráty v místnostech na skle je pro ženu naprostá nechutnost. Bez pardonu na pozvracení. Ať si každý dělá co chce, ale nemusí s tím nikoho otravovat, především pak lidi, kteří o to opravdu nemají zájem. Myslím, že hodně lidí je podobného názoru.
Je to jen plošná inzerce na skle, většinou ani nesouvisící s popisem dané místnosti. Někteří jedinci pak takto spamují i několik místností se stejným textem....
Žen je tu celkově málo a myslím, že tohle mnohé z nich také odrazuje.
Je to jen plošná inzerce na skle, většinou ani nesouvisící s popisem dané místnosti. Někteří jedinci pak takto spamují i několik místností se stejným textem....
Žen je tu celkově málo a myslím, že tohle mnohé z nich také odrazuje.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Aha, tak to se omlouvám, nevěděl jsem to, buď jsem si toho nevšiml, a nebo nevím.. (možný mi to schoval adblock :D) Každopádně by stálo za pokus vypnout možnost těmhle anonymním kecalům i tu galerii vůbec zobrazit, protože když se tu tak rozhlídnu.. 9 z 10 profilů nic a jen parazitují na zbytku.. :D Už jsem z toho poslední dobu nějakej unavenej.. Skoro každej, kdo napíše nemá v profilu prostě nic.. Začíná to tu být fakt o ničem..
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Návrh na vylepšení..
Návrh..