Zdravím před rokem jsem měl ženu která strikal každou minutu. Po hodině sexu jsme byly celí mokri. Bylo to nádherné stal mi jako nikdy dříve. Stačili jo oliznout a po chvilce tekla. Ale... po delší době mě to začalo překážet. Stále mokré prostěradlo i matrace. Rozešel jsem se sní a teď mě to mrzí. Chtěl bych to zkusit zase.
Nestydět, je to nádhera být zcákaný od její kundičky
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Je to proste uzasny to mam rad
Kdyz vidim tvou profilovku tak i verim ze by bylo vse mokre.. Jen si nejsem jista jestli blitkama a nebo slzama od smichu..
Predpokladam ze mluvis o sobe kdyz vypadas jako zalud.. Nebud na sebe tak prisny
Kdyby jsi nebyl uplnej debil tak si vsimnes ze v predchozim prispevku pisu v zenskem rode...takze? Ehm...no...sem ta nahore logicky ze? Nevadi..zkus to znovu
Protoze tenhle pan mi v jine diskuzi vyhrozoval ze se tesi az me nekde potka na damskych wc kam chodi honit a mysli si ze na nej nejaka asi ceka s timhle!! Namistrovany idiot ktery otravuje zivot nejedne zene! Mysli si asi ze ma kouzelne pero kterym nejakou uchvati! To ze strika na damskych wc na kliky a splachovadla mi neprijde uplne koser! Hajzl hnusnej!!
nevím....myslím že lidé čím dál více postrádají jemnost a cit,svádění je pasé...sociální sítě to je vzrušo mladých. Ve škole na koleji jsme chodily do hospůdky.TEĎ ticho klid a mladí doma u PC na soc.síti.
K dobrému sexu se musíš odevzdat tělem i duší a nehledět na to jak se tváříš a jak u toho vypadáš.....ale to je na nás mužích aby se žena uvolnila...
K dobrému sexu se musíš odevzdat tělem i duší a nehledět na to jak se tváříš a jak u toho vypadáš.....ale to je na nás mužích aby se žena uvolnila...

mokré orgasmy
rozkoš když ona stříká....