Questo post è stato eliminato dall'utente.
Je to jednoduche, dostocne dlhym drazdenim bodu G ked je zena absolutne uvolnena. Dva dostatocne dlhe prsty a ides. Samozrejme nie za kazdu cenu tlacit a robit len jeden rovnaky pohyb. Zatial som ho dokazal spravit kazdej zene. Ale pri kazdej to je trosku ine, intenzita, pohyb. Samozrejme popritom sa jej jazykom hrat s klitorisom a podobne. Len sa musi poriadne uvolnit lebo vacsina zien ma pocit ze musi mocit a vtedy to stopne. Tak na to ju treba pripravit ze to nic nieje a nech tomu da volny priebeh. A priprav sa ze budes ako po sprche mokry

nie to neni iba zvyk.proste si sa raz uvolnila a uz vies jak na to a ide ti to.dokazal som to urobit bivalu frajerku ani som nemyslel na to a zrazu zacala strekat a potom vzdy som sel do tu polohu a vzdy sa nam podarilo.prvi krat som myslel ze sa vycikala az potom som pochopil.je to krasne.
prepacte za pravopis nie som slovak /pochopitelne/
prepacte za pravopis nie som slovak /pochopitelne/
Nie,su ineee,no hlavne na silu ked to muz chce...to nejde,hlavne musi byt zena na to pripravena....
Kazda zena vie zazit mokry orgazmus. Zavisi len od muza ci vie, kde a ako masirovat.
Ok tak inak. Nebol som so zenou, ktora by ho nemala.
Čo tým myslíš, že není tak kvalitný ako klitoriadny? Ja milujem keď to robím žene rukou a ona silne strieka.
Vaginalny posobi na muza silnejsie, mozno aj vdaka tym vystrekom, ale viac zien sa zhodlo na tom ze klitoralny je ovela intenzivnejsie a neporovnatelne lepsi. Moja partnerka nie je vynimkou. Strieka jedna radost a vzdy som z toho vo vytrzeni, ale sama to popisuje ako zvlastny pocit ci tlak ale pri klitoralnom dokaze ist do bezvedomia ak neprestanem a prestimulujem ju.
bod G a mokrý orgazmus
desaťročia som mala len klitoriálny orgazmus