Rad lížu anal a předešlá přítelkyně obcas lizala a úžasné, dělat i nechat si dělat
Lízání análku je skrytý klenot sexu. Je to už tabu oblast, a tak to ne každý zažije. Osobně mám zkušenost, že není na místě do toho kohokoliv přemlouvat, pokud k tomu cítí odpor.
U nás funguje dát si trošku vínka. Občas při lízání kundičky při 69 zajedu jazykem i do análku ale někdy mě tak nenechá, jakoby se styděla. Když ale popijeme tak jako by ztratila zábrany, minule dokonce prsty v kundičce a jazyk celý v análku, hodně si to užívala , až mě bylo líto že nemůžu tu prdelku rozevřít oběma rukama. Každopádně olíznout si anál nechá vždy jen po sprše, když mrdáme jakože nepřipraveně tak max vylízat kundu.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Správně dráždění análku je krásné ale bohužel pro dost lidí pořád tabu což moc nechápu v dnešní době. Pokud se člověk umyje tak nevidím problém. Je to krásné zpestření erotických hrátek.
Lizni si u mě :P a ap km i ho můžeš do zadku i šoupnout
Ahoj moc rad liznu😈😈 a pak i protahnu
Lizani analu je pocitove fajn.. Tady spis jde o to ze se ji to hnusi.. Takze nejaky gel ti je k prdu.. Nehlede na to ze by ti huba ztuhla :))

Lizani analu
Poradi mi nekdo,jak premluvit zenu,aby si nec