Tie najvacsie krestanky su tie najvascie kurvy
Ja som muz, a pisem tu za mňa. S priatelkou sme skusali fist mojho analu, a bol to neskutocne rajcovny zazitok. Pomaly sa s nim pohrala a nakoniec, ked som bol uz "otvoreny" vosla jej tam cela päsť, az po zapästie. A musim povedat, ze som dosiahol orgazmus, resp. niekolko, ale tych bez vystreku bolo asi 10 a nakoniec aj s vystrekom. A to som sa mojho ani nedotkol.
To je vsetko k fist. Majte sa
To je vsetko k fist. Majte sa
Robím to mojej , ale sa mi nikdy nepodarilo dat celu ruku do jej pičky. Ona si to celkom užíva ked do nej strkám všetkých päť prstov, ale ked jej uz chcem zatlačiť celu ruku dnu tak ju to zabolí, aj ked vydzi dost bolesti, dnu da nam ruku nepodarilo este celkom dostať
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Rad ti stym pomôžem a pripravím tá nato
Musim sa pochvalit :D... vcera po dlhodobom skusani sa mi tam konecne podarilo vopchat aj frajerovu ruku :)... huraaaa :D... sice vybrat ju bol vacsi problem, ale detaily tu nebudem popisovat :)
Hmm tak tato skusenost ma tiez zaujima celkom
Napis mi spravu, tu to nechcem verejne pisat :-D
Ahoj, aky bol ten fisting frajera? :-)
napisala som ti do posty :)
Ona záleží aj akú ruku má frajer)ja mám ako lopata
Ona záleží aj akú ruku má frajer)ja mám ako lopata
Ahoj aj ja som zvedavyy na zazitok sa frajerovou rukou. Velmi ma to zaujima
ja osobne zabrany nemam :), ale vojde mi tam len moja ruka, frajerova nie, ma ju o dost vacsiu
to chce casto trenovat aby aj frajerova fuka vosla. a tvoja ako hlboko vosla
toto tu som pisala uz davno, odvtedy som to uz zvladla vela krat :D
ako casto fistujete? galeria uz tu mala byt :)
podla nalady, chute a casu :D
Takže od vtedy zvládaš fisting priatelovu ruku q pokiaľ viem ju dať, aj iných ruku si mala v sebe
inych nie, iba jeho :)... po zapastie vojde
Nádhera tesne za zapästie, samozrejme ak máš to doma po ruke netreba inde hľadať. A len vaginálny fisting. Ja poznal v 90 -tých rokov ženu (70) ktorej to robil každý deň aspoň 3 x a okrem toho aj fisting analu, vzdy sa tak dobre pri tom uvoľnila že neuveriteľne striekala silno intenzívne a ďaleko, a aj mocila od vzrušenia co mne vyhovovala.
ruku do analu nezvladam, tam je moj limit 4 prsty... pri orgazmoch striekam aj ja, ale to neberiem ako nieco co by mi vyhovovalo
Aj 4 prsty je dosť v anali. Mala si priatelove prsty v anali a pritom jeho ruku vo vagine . Či pomôcky v anali q vo vagine a jemu robiť hlboký orálne, mne sa veľmi paci a milujem silný vystrek

Vaginálny Fisting
Praktikovanie , obľuba , ženy ktoré by chceli