Ahojte my sa z mojou chystame v stredu o 8 tam ist
Ahojte, zajtra sa chystám. Budete tam niekto? Niekto na príjemnú spoločnosť? Píšte do správy pls.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Kto sa chystá zajtra na nudaplaž do Beckovs
dnes doobeda nuda Beckov
Je tu parik, ktory bol dnes na nude?
Ahoj bola si na nude? Napíš do pošty dik
bude dnes zena par ci zas len teplosi ?
ides na novu ci staru plaz ?
Nechystá sa zajtra nejaká zena alebo pár má nudaplaž do Beckova?
Ide sa dnes niekto slnit?
Určite áno, len sa nevie kto a kam
dnes ?
Ja pôjdem zajtra ku večeru
ako sa ide na nuda plaz Beckov autom? niekto napise prosim?
NEDEĽA DOOBEDA nuda pláž Beckov zelená voda kto príde
Podte do Beckova ale ku mne na chatu oproti hradu, v piatok do soboty vsetko mám pohodlie komfort solárne sprchy daleko lepsie ako na Zel, vode,stací sa dohodnúť ,oslavujem meniny Jána!!
S kým by som dnes poobede vybehol do Beckova na nudaplaz? Rad by som našiel pár alebo ženu na príjemný pokec …. Kto sa dnes chystá ?
An ste tam boli ? Funguje to ?
dnes okolo 16 ?
Na tom poslednom na kraji tam sa da aj niečo zažiť?
teraz je zima cez leto tam chodim honit
Rozmyslam,ze tam pojdem....................
Teraz funguje nuda len na malom jazere pretože to tam okupujú rybári ktorí to tam majú údajne prenajaté a na malom jazere je jediné dobré miesto ktoré okupujú skalný nudisti a odhánajú ostatných ako by im to patrilo a chovajú sa v princípe rovnako ako tí rybári
môzm staci sa dohodnuť relevantne ziadné bla bláe aj na nuda nedaleko ziadné blá ,blá
Zdravím, chatu máš priamo v obci a kedy tam je možné prísť?
to je vec dohody ale relevantne a zodpovedne ,ziadné blá blá
Bi som prišiel sa pokúsiť ak to ide
u mna mozte chodit nahí po celom ohradenom pozemku s plotom +zivý plot ako na nudaplázi
uz som písal ,ze u mna na chate oproti hradu Beckov
A nedavaju tam pokuty policajti ?? Čí to len keď ideš okolo družstva ponad diaľnicu ?
To som aj ja videl ale že sa niekde inak prejsť ..bývajú tam auta priamo pri vode
Mňa by zaujímalo kade tam chodíte,kedysi sa dalo v dedine hneď doľava cez most ale je tam tuším rampa a značka.
Jo díki. Ja len že tam občas vidieva auta a vraj je nejaká iná cesta naokolo. Asi vezmem kolobežku na výlet a opáliť sa dole
Zajtra taky tak. Minulý rok tam bolo celkom fajn
No to ste určite neboli na nuda plãži dnes bolo super
Ahoj kde to je tam na beckove?
Je teraz niekto na nudaplaži?
Chystám sa s manželkou do Beckova . Ako to tam teraz vyzerá ?
este je asi moc skoro este je cas wellnesov .. :)
Sme par a radi si spestrujeme hladame zenu par, pre nas. Ale aj muzov moj sa rad pozera ked som z inymi muzmy. Teraz nemozeme ale v piatok chceme vyrazit okolo obeda na okruznu jazdu smer Beckov potom slnecne jazera a skoncit v Chorvatskom grobe snad nieco konecne zazijeme. Zenu par knam alebo aj muzov moj sa rad pozera. Tak ak na niekoho vispulim susko mozes pekne zasunut a kludne aj viacery.
Dnes večer 21.00 niekto na skupinovú honku fajku na nudaplaze Beckov?
kto ide dnes na zelenu vodu .........
Ahojte.....je niekto na plazi?som tam za 5 min ;).piste správy
aj ja mam v plane tento viked prist ...
Pridal by sa nejaky par alebo zena ku mne a ku kamoske na kupanie a opalovanie bez plaviek z Piestan a okolia?
Dnes sme boli prvý krát, prostredie super, kultura naturizmu vyborna. Da sa dostat v pohode autom od beckova. Plaz kaskadovita (upravena domacimi-klobuk dole) ludia prijemny, hned sme dostali frtana na privitanie. Ziadny ocumovaci a pod ako na senci. Povacsine pary, 4kusy samostatnych panov asi. S priatelom sme tam patrili k omladine, ale bolo príjemne. Verim ze tak bude aj na buduce. Studnicka s pitnou vodou (a chladnicka na flase zaroven) priamo na plazi je velke plus, domaci nas hned na nu upozornili a ponukli. Menej vhodne pre rodiny s hravymi detmi kvoli vstupu do vody, inak klid a pohoda. Aspon teda dnes :-)
Ak pôjdeš od nového mesta nad vahom smerom na beckov na začiatku beckova prva odbocka do ľava po pravej strane bude druzstvo uzkou cestou popri tom druzstve a firme prejdes ponad dialnicu tam zbadas odstavene auta a odtial 100 m pešo niekedy sa da prejst až k jazeru
Kto ma zoberie na nudapláž , ešte som tam nebol , nepoznám to tam..
Bol som tam dnes skvelo som si uzil pozornosti od viacerych.
minuli tyzdem prvi krat v beckove ... vyzera to tam fain ....taka rodina atmosfera
minuli tyzdem prvi krat v beckove ... vyzera to tam fain ....taka rodina atmosfera
caute .. chodi sen daka kocka co by chcela spolocnost ????? dnes tam bolo celkom rusno .....
Mlady chalan dnes??? Ja 29 r sport
Mlady chalan dnes??? Ja 29 r sport
Chysta sa zajtra niekto doobeda na Zelenu vodu?
Dnes večer relax na nuda pláži. Kto príde??
Bol som v piatok cez obed. Voda super a k tomu tam ešte jeden pár nadherne nedal. Super relax to bol. Samozrejme nevydržal som ani ja
Nejde náhodou nejaka zena alebo par ku ktorému by som sa mohol pridať 4.6?
ahoj pod zajtra na nuda v Beckove pozvem aj na komfort chatu nedaleko ...sexy hrátky pred chatou diskrétne oplot pozemok orgie , pohostenie ,solárna sprcha
Minuly tyzden sme isli na bicykloch okolo ale stavili sme sa v Hornej Strede. Bolo tam par ludi aj parov tak sme sa tam zlozili. Da sa tam bezne nudit na Hornej Strede alebo sme mali len stastie?
Tiež chodievam...kto sa pridá ?
Deje sa tam niečo aj v noci ako v ba na zlatych?
Ahojte, čo sa deje v noci na Zlatých?
ja tam chodievam casto ,kedze chatu mám nedaleko aj ked mám komfort solárne sprchy ,bazén ale zájdem plávať nahý a prípadne sexy hrátky ...nie na ociach cumilov ,ale obdalec ,mozností je spústa ,stací sa pridať ,poznám to tam dokonale
tam je nejaka nudaplaz? to by ma zaujimalo

nubapláž Beckov
bol dnes niekto na nuda pláži???