"GRILOVÁNÍ NA ZAHRÁDCE" v Clubu Lublaňská pro velký úspěch budeme opakovat o středách 23.8. a 30. 8. 2017 od 19:00 Připravili jsme si pro vás: VSTUP PRO PÁRY ZDARMA (samotné ženy také zdarma, jako vždy) DOBROTY Z GRILU JAKO POZORNOST PODNIKU Samozřejmě na vás bude čekat vířivka, tři sauny (finská, infra a parní) a spousta zábavy. Přijďte se podívat k nám na zahrádku a užít si středeční večer. Těšíme se na Vás
Ahoj včera jsem byl v dluhu po třetí se ženou, úžasný zážitek , kluci mi poblíž tu mojí Zuzanku rozpálit pánové děkuji a těším se na příště Mirek
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Zdravime Vas i s partnerem, po par mesicich jsem zase na cas v Praha. Zavitali jsme do Wellness Lublaňská a jsme zdeseni. Kde se podeli vsichni swingeri? Pred par mesici tam chodili alesmon samotni muzi. Vcera sedel na baru jen jeden teplej co vykecaval s obsluhou a dalsi dva si vzadu ochutnavali navzajem koncovky. Stalo se neco? Co nam uniklo? Proc tam nikdo nechodi? Necekali jsme sex ale chteli jsme aspon pokecat ale nebylo s kym..... Ma pro toto nekdo vysvetleni? Jo a to cerne na strope na toaletach je co?
Kecy v kleci a ted tu o cervene karkulce. Bud to je SW nebo to SW neni :-)
Tak kdo ma zajem? Jsem tady pro vsechny
Zdravím mohu vás pozvat na swingová?
Ses probral brzo po osmi letech, swingová😁
VELKÁ GANG BANG PÁRTY V CLUBU LUBLAŇSKÁ 10.06.2017 od 20:00 HODIN .VSTUPNÉ MAJÍ PÁRY A ŽENY ZDARMA!!!!!!!! MUŽI 250,- . MALÉ OBČERSTVENÍ BUDE PRO VÁS PŘIPRAVENO!!!!! TĚŠÍME SE NA VÁS.

CLUB LUBLANSKA 2017
Club Lublanska