Akcia chata Vrutky

Super partia ludi

Boli sme nedavno na akcii s priatelkou. Super akcia, velmi prijemni ludia a atmosfera. Ziadne skupinkovanie to sa nam velmi pacilo. Dakujeme.
Ďakujeme všetkym čo včera prišli na wellnes do Podhajskej a potom za super noc plne sexu:) A musim povedatvze dvojičky boli TOP :)
Milí Amateri, radi Vas pozveme po dlhsej dobe v stredu 25. Aprila od 10.00 do Vrutok na nekomercne stretnutie plne sexu. Neslubujeme Vam disco ani tomboly, ale prijemne zoznamenie s prijemnými ĺudmi a samozrejme SEX!!! Vitane su pariky a samotne zeny. Bohuzial samotných panov nie. Vstup zdarma. Moznost prenocovat priamo v chate. Tesime sa na Vas.
Ahoj, Vrutky už rok nefungujú. Chystá sa niečo?
Čo keby sme zorganizovali chatu vo vrutkach ako predtym. Rovnake pravidla. Pary+Zeny skladačka na chatu. Kto by mal zaujem?
Aj ja chcem prísť ak môžem rád sa zúčastním
Ahoj nerobite nejaku akciu? Dik
Ahoj,možem sa zúčastniť aj ako solo muž...kedy sa koná ďalšia párty...podá mi niekto viac info prosím...?
Ďakujeme za super zážitok, aj napriek prvotným rozpakom vždy nás výborne naladíte. Nikto sa nanič nehrá to sa nám páči. Vždy sa radi pridáme :)
chceme ist aj my ak by sa našiel manželsky par čo by šiel snami tak pošta
Veľmi dobré referencie...rád by som sa pridal ))
Dozvedeli sme sa od priatelov o akciach vo Vrutkach. Nevedeli sme do coho ideme, kto tam bude a ci si sadneme. Po chvilke opadol stres a bavili sme sa ako stari kamarati :-) Vieme , ze sme nasli vybornu partiu ludi , ktori vedia co robia a robia to PERFEKTNE. Dakujemeeeeee. Ste SUPER.
Navstivili sme s priatelom swingers na Vrutkach a bol to pre mna zatial najkrajsi a najhravejsi sex....videli sme sa tam vsetci uplne prvy krat ale velmi priatelska atmosfera odburala prvotny stres z nepoznaneho...skvely organizatori ....vydarena akcia...
Dakujeme. Radi Bas medzi nami vzdy vidime*21**4**63*
Vcera 4.10. bola zase super akcia. Nech lutuju ti ktori len slubuju a nepridu. *21**21**21*
Jeeeej...ja zboznujem swingers vo Vrutkach...dlho som vahala kym som sa odhodlala tam ist ale bolo to moje najstastnejsie rozhodnutie...teraz nevynecham ani jedno stretko...skveliii ludia to robia...dakujeeeeeeem....
Raz aj ja prídem do Vrútok, teším sa. Bol som už na SW v Spiskej a tiež bolo super. Asi sa stávam závislý :))) Rád ťa uvidím. Teraz bolo zrušené :(
Dakujeme za kladne ohlasy a tesime sa ma dalsie skvele akcie*13**92**362**87*
Smiem sa pridať,,kedy je najblisie
Ahoj môžem sa pridať aj ja ? Rad by som sa s vami zabavil