Jdou obnovit smazane zprávy? Dekuji
To ano sle co nadelas tsk to je
Ahoj.
Neslo by nejak pridat do vzkazniku sipku, ktera mne presune na nejstarsi zpravu. Nebo do nastaveni zprav ve vzkazniku krom hlasitosti dat moznost zobrazit zpravy od nejstarsi?
Od predelani vzkazniku se nemam sanci doproklikat na nejstarsi zpravy.
Diky za odpoved.
Neslo by nejak pridat do vzkazniku sipku, ktera mne presune na nejstarsi zpravu. Nebo do nastaveni zprav ve vzkazniku krom hlasitosti dat moznost zobrazit zpravy od nejstarsi?
Od predelani vzkazniku se nemam sanci doproklikat na nejstarsi zpravy.
Diky za odpoved.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Trochu z jiného soudku - ale taky pro adminy:
Seznamka:
inzerát zadaný v rubrice "Milenecké azyly" se nezobrazí v rámci "Všechny kategorie". Proč? Je vidět pouze po zadání filtru "Milenecké azyly", což si málokdo nastaví. Většina uživatelů si nastaví ve filtru hlavně "region" a dále „Všechny kategorie“ - tzn., že v rámci „Všech kategorií“ by měly být vidět všechny inzeráty.
Nejedná se jen o mnou zmiňovanou kategorii, další kategorie "Ona nabízí služby" se také mezi ostatními inzeráty neobjeví. Věřím, že budou i další kategorie takto postižené.
Už jsem na tento problém upozorňoval, avšak bez jakékoliv reakce (třeba i jen vysvětlení).
Děkuji za objasnění, případně i za provedenou nápravu.
Seznamka:
inzerát zadaný v rubrice "Milenecké azyly" se nezobrazí v rámci "Všechny kategorie". Proč? Je vidět pouze po zadání filtru "Milenecké azyly", což si málokdo nastaví. Většina uživatelů si nastaví ve filtru hlavně "region" a dále „Všechny kategorie“ - tzn., že v rámci „Všech kategorií“ by měly být vidět všechny inzeráty.
Nejedná se jen o mnou zmiňovanou kategorii, další kategorie "Ona nabízí služby" se také mezi ostatními inzeráty neobjeví. Věřím, že budou i další kategorie takto postižené.
Už jsem na tento problém upozorňoval, avšak bez jakékoliv reakce (třeba i jen vysvětlení).
Děkuji za objasnění, případně i za provedenou nápravu.
Chci bejt s tebou otec tehotna
Uff.
Uz i me to jde postaru.
Uz i me to jde postaru.
Z telefonu je to taky naprd.
Nechapu proc nejde ze vzkazu kliknout na profil komu pisu.
Neprehledny.
Rolovani na prd.
Ale hlavne ze se vedeni libi ze se napise vic vzkazu.
Aby ne, protoze vsichni si mezi sebou pisi jak to jde tady ke dnu.
Nechapu proc nejde ze vzkazu kliknout na profil komu pisu.
Neprehledny.
Rolovani na prd.
Ale hlavne ze se vedeni libi ze se napise vic vzkazu.
Aby ne, protoze vsichni si mezi sebou pisi jak to jde tady ke dnu.
Přidávání více fotek současně-opět nefunguje, jde poslat jen jedna...
Zdravim mohu se zeptat když vymazu konverzaci smaže se jen u mě nebo k u toho s kým komunikuji. Děkuji.
Z hakeho duvodu by se mela smazat u toho s kym komunikujes. Ubfuje to jako vsude. Kdyz si smazes emaily, sms, konverzace na facu, whats upu vzdy mazes jen to co mas u sebe.
Jee, tak to kdyz takhle pekne reagujete, tak mam jeste jednu vecnou:-) Ve vzkazech to v bubline rozdeluje slova na konci radku, nejde na to moc koukat...
A dočkáme se někdy u vzkazů místo neustálého rolování do nekonečna aby to bylo po stránkách jako je u poznámek?
Dále proč nejde vzkaz smazat rovnou a musí se klikat na jakési 3 tečky a pak teprve smazat?
Opravdu si myslíte, že to vše je vylepšení a ne opak? Copak nevidíte kolik lidí odsud jen za letošní rok odešlo?
Dále proč nejde vzkaz smazat rovnou a musí se klikat na jakési 3 tečky a pak teprve smazat?
Opravdu si myslíte, že to vše je vylepšení a ne opak? Copak nevidíte kolik lidí odsud jen za letošní rok odešlo?
A kde jsou vzkazy co jsme měli v archivu uložené? Vše je zase v prde....
Moc děkujeme pání adminové..jste skvělí !!!!
Moc děkujeme pání adminové..jste skvělí !!!!
Vzkazy nejde odesílat. Teda hlavně z mobilu. Chci napsat slovo a klávesnice i napsaný text zmizí. Zkoušel jsem i jiné prohlížeče či klávesnice a výsledek stejny

Vzkazy - profil
Proklik