Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tak to všem děkuju za odpovědi, který mi jsou k ničemu. Chtěla jsem radu, názor, nebo návrh, ale o schůzce s někým jsem nepsala. Evidentně není možné vést tu vážnou konverzaci. Je mi jedno, jestli si myslíte, že je můj příspěvek fake. Tyhle stránky znám a předpokládala jsem, že je to právě vhodný místo na rozebrání takového tématu. Nevím, proč bych se tu měla rozkoukávat půl roku, když jediným důvodem založení mého profilu byl právě můj příspěvek. Já kdybych si myslela, že je nějaký příspěvek podvrh, tak na něj neodepíšu nic a nebudu tady vést chytré řeči. Vaše reakce jsem fakt nepochopila.
Na těchto stránkách se dozvíš vše, co potřebuješ:http://www.kandaulismus.cz/
SimoneH
za odvahu se sem vrátit
Nemůžeš se divit některým nedůvěřivým příspěvkům. Velmi často se zde s podobným dotazem, pod červeným nickem objevují různí hňupové.
Na zaslaném odkazu se dozvíš řadu info, ale jsou převážně od mužů, žen tam moc nepíše. Musíš také počítat s tím, co člověk, to jiná povaha, názor a přístup na dané téma. Stejně si to budete muset s přítelem ujasnit a přizpůsobit vašim povahám a možnostem.
Rozjely se tu různé diskuze, možná se rozjede i tahle celkem zajímavá.
Na zaslaném odkazu se dozvíš řadu info, ale jsou převážně od mužů, žen tam moc nepíše. Musíš také počítat s tím, co člověk, to jiná povaha, názor a přístup na dané téma. Stejně si to budete muset s přítelem ujasnit a přizpůsobit vašim povahám a možnostem.
Rozjely se tu různé diskuze, možná se rozjede i tahle celkem zajímavá.
karmu, děkuju za odpověď. Nějaké články jsem už četla, ale jak říkáš, přítel do všeho nezapadá. Naštěstí je otevřenější a víc o tom se mnou mluví, takže nezbývá než zjistit, co se mu líbí a co ne. Když mi to řekl poprvé, říkala jsem si, to není nic špatného, alespoň budeme mít netradiční sex, ale pak jsem zjistila, že mi to nejde, chovat se k němu při sexu naprosto odlišně, než v osobním životě. Ale když něco člověk opravdu chce, jde všechno. Včera se mi celkem dařilo, být pro něj bohyně a měl z toho radost, tak doufám, že to půjde i dál :-)
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Můj přítel je kandaulista
Prosím o radu