Může mi někdo povolaný vysvětlit, proč se mi přestalo ve vzkazníku u jednotlivých nicků objevovat takový to modrý kolečko s počtem vzkazů? musím rozklikávat všechny vzkazy abych zjistila, od koho vlastně vzkaz přišel a to mě nebaví
Questo post è stato eliminato dall'utente.
a nově vzkazy hází chybu "Data se nepovedlo načíst."
Se spamovacího niku ( path1960 ) co mě psal mě zůstala nepřečtená zpráva ať dělám co dělám nejde smazat ani dát jako přečtená !
Upřímný názor?
k čemu to je...dle mne k ničemu.
Uživatel nemá možnost volby jak chce aby se mu vzkazy zobrazovali podle toho jak je to pro něj lepší (a jaké zařízení na přístup k internetu používá) či jak je zvyklý.
Ten rychlo dotaz na změnu navíc nereaguje na přepnutí na starý mod,neb časový interval je tak krátký že na to ani reagovat systém nemůže.
Nebyl byl lepší banner s dotazem JAK CHCETE VZKAZNÍK POUŽÍVAT s volbou ANO ,NE...které by nastavilo vše tak jak to danému uživateli vyhovuje jednou pro vždy (tedy co se vzkazníku týče) ?
k čemu to je...dle mne k ničemu.
Uživatel nemá možnost volby jak chce aby se mu vzkazy zobrazovali podle toho jak je to pro něj lepší (a jaké zařízení na přístup k internetu používá) či jak je zvyklý.
Ten rychlo dotaz na změnu navíc nereaguje na přepnutí na starý mod,neb časový interval je tak krátký že na to ani reagovat systém nemůže.
Nebyl byl lepší banner s dotazem JAK CHCETE VZKAZNÍK POUŽÍVAT s volbou ANO ,NE...které by nastavilo vše tak jak to danému uživateli vyhovuje jednou pro vždy (tedy co se vzkazníku týče) ?
Vážení admini ....běžte do prdele
Muzete laskave doplnit ten proklik ze vzkazu do profilu uzivatele? Nebo to si mam kazdeho, kdo mi napise "ahoj" jit vyhledavat pres lupu? Take nefunguje "zpet", nevrati se do vypisu konverzaci.
Mě nikdo nepíše ...................................

Novy vzkaznik
Fotky vlozene do zprav nejdou stahnout...