Ale on nikam chlastat nepůjde. On chce jistotu. Aby mu napsala starší ženská a pokud se neposere, tak k ní zajde a bude hotovo.
Pokud se nelekne a neposere. A to se asi stane.
Pokud se nelekne a neposere. A to se asi stane.
Sry ale vic jak 3x za tyden jit chlastat nezvladam dat si 6 spicku za den a nic to se mnou nedela.
Zdravím,nespoléhej na tuto seznamku jinak zůstaneš panicem na věky.Raději začni chodit na místa,kde se scházejí mladí lidé.Koncerty,taneční zábavy,sportovní aktivity a td.je toho spousta. Zrovna tak je všade mraky krásných dívek.Problém dnešních amatérů je že sedí doma u skla,ale do společnosti prostě nejdou.Již jsem to zde psal,když jsem byl přibližně v tvém věku,nebyl internet ani mobilní telefony,seznamka tak leda v Mladém Světě ,jmenovala se Sali a přesto nebyl problém se seznamovat.Na červené nicky zde nemá cenu se spoléhat,nevím proč,ale po většinou si je zakládají sami muži,nebo je obsluhují stejně manželé a td.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Podal jsem to asi blbe, ale nektere holky napisou sami, ale pak to konci tim ze nemaji cas atd dalsi a dalsi vymluvy a lzi ktere se na sebe nabaluji to same kdyz nektere napisu ja.
To je taky dost mozny kazdopadne budu rad kdyz mohu oslovit vas na nejake doporuceni nejakeho profilu nebo kdyby se nekdo nasel z Prahy a okli a zaucil me budu rad.
Z Prahy a okoli?? Tyjo, neblbni, skoč si někam zapařit a teď o prázdninách to musí klapnout... Tam je bab přesila, opravdu. Aspoň pro nás vesničany. Akorát na rozdíl od kolegy vejš bych řekl, moc nechlastej, oni bejvaj mezi mlaďoškama ještě idealistky, občas. A sleduj která si dává, protože baby chlastaj hlavně na odbourání trémy. Včas to pozvi na drink ven... než bude na šutr. Protože když sou na šutr, tak zvracej při kouření

21 lety panic
Dobry den jsemcjfjfjjcj jcjfjfifjjcjj jdjj jj