Žilina a okolie

Nájdu sa tu nejaký ľudia z okolia na sexik

Niekdo na fajku zajtra v Žiline v Lesoparku? Okolo 15:00 hodiny?
Máte niekto kontakt na tie cigánky z brodna? Keď tak správa, dik
Dnes som získal kontakt na jednu z nich takže kto by chcel, mam na výmenu za iné baby 😛
Nabuchal som. Ju uz 2x,super picka
Kde edte na sk staavaju romky pri ceste?
Dobre premastená cigánska pička stojí za hriech... už sa tu viackrát písalo o Brodne, ale nikdy žiadne konkrétne údaje, kam treba ísť.Na Google Earth je jedna pri odbočke k jazierku... či je to dáma poskytujúca služby, to tam nie je uvedené, ale je príjemne macatá a vyvinutá v hornej časti tela.*21**119*
Podľa opisu som s ňou už bol 😁
žena, pár zo Žilina a okolia??

Chodí niekto do sauny na plaváreň??
Samotna cica alebo par do sauny v mt?
Dajte nejaké tipy na tiché miesta, kam sa dá prísť autom.
Cauko..vodne dielo, rosina, brodno....
Kde presne v rosine hm? A pri vodnom sa da kde.pohonit?
Žilina kto sa v nedelu prida ist niekde do prírody
Stretko v prirode niekde v okoli ZA alebo este lepsie v okoli MT ... par alebo samotna slecna ? Najdem tu realne stretko ? Slnenie pri vode, nahe lenosenie v prirode ! Pripadne nahe prechadzky ? Najde sa naozaj niekto realny ?
V okolo Žiliny nepoznám veru vhodný priestor na slnenie pri vode nahý
Veru chcelo by to v tej Žiline troška oživiť :D ak máte nápady dajte sem, môžme si spraviť pekne leto :))
ahoj, možno v Predmieri by sa to dalo, jazero je už veľmi veľké, takže určite sa tam dá nájsť trošku súkromia.Ak nie tam, tak pri Váhu určite
Na predmier som myslel aj ja, tam by sa možno dalo
Poradí niekto znalý prostredia, či v oblasti Vodného diela Žilina sa nájdu lokality na nahé slnenie a kúpanie? - bez primitívov a s normálnymi nudistami?
- alebo niekde poblízko ZA? - naturizmus, opaľovanie, pohoda ... s ľuďmi na rovnakej "vlnovej frekvencii"
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato.
Tiež by som privítal nejaké info. Pol roka dozadu som sa sem presťahoval a a som sklamaný že nie je tu nič pre nudistov :( ...
Boli sme včera večer v Bytči. Activ klub. Večer je tam málo ľudí a bolo fajn.
Mne sa zatiaľ nepodarilo. Stále platí, že slováci sú hanblivý národ. Považujem za pokrok, že aspom do sauny idu bez plaviek i keď zakrúteny v plachte akoby pri pohľade im niekto zobral s krásy....
Tak ja keď idem v ZA na plavárni do sauny (vacsinou sobota vecer) tak sú všetcia na ostro. Nedávno tam boli dve baculky maminy a mal som co robit aby mi nestal ako svieca.
Boli sme dva pary a v Lietavskej Lucke
V saune v Žiline v hoci ktorej sú všetci zakrútený v plachte akoby v nej bola zima. A niektoré ženy ešte skovávajú aj plavky na sebe. Katastrofa. Ale ak existuje výnimka napíšte...
Áno aj v Martine je to tak zakrútený po krky a aj do výrivky až s plachtou ľudia sa hanbia čo len kúsok zo seba ukázať
Možno je to aj tým, že keď sa niekde mihne nahá baba, tak sa tam objaví tlupa očumovačov...
Hladam zadaneho BI okolo 30 na pivo, obcasnu spolocnu honku, pripadne wellness najlepsie priamo zo ZA...
V nedeľu okolo 15 pôjdem na rosinsky kopec kto sa pridá*74*
máte pravdu, v tej žiline je to mŕtve akési :D
Ahojte ako sa máte? Hľadáte nejaké spestrenie života?
Ahoj nemate chut spoznat 29 rocneho chalana?:)
Ahojte ked budete v ZA pokojne sa ozvyte... pridam sa rad
Radi chodievame Vila Nečas. V nedeľu večer to býva prázdne.
Rosinsky kopec to je tam ako je to letisko?
veru rad by som sa pridal :) v Žiline asi nic take nebude
tiez by sme privitali viac info
Ja sa pridam rad... som za kazdy dobry napad. Ved tu v ZA zdochol asj pes