Košice

Normálny a reálny ľudia

Stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 18.1.2019 v Kosiciach. Stretnutie je volne pristupne a konzumne si plati kazdý sam... blizsie informacie www.bdsm-kosice.sk
Poraďte nieco v Košicoch...nejaká gloryhole alebo iné miesto na honku a fajku?
Vsimol si niekto v Kosiciach na jazere noveho zamestnanca na Poste 12 . Na listovej prepazke *6*
Vypasovane tricko, pekne svaly.... fesak. Konecne je na co pozerat ked idem po doporuceny list.
Ano to je pravda,.. sice mal ruško,,*24* ale divil som sa odkial sa tam vzal, predsa len je to dost "netradična" práca pre takých mladých fešných chalanov..
Tricko na nom ide prasknut a presvitaju mu bradavky.hehehe
Aj dnes tam bol,, napratane rifle a kratke tmavozelene tesne tričko na sebe mal...
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tak potom ani neváham,..fórum nefórum,.....predám vyjazjdený olej,...ešte teplý,...bez filtra,..však je to fórum ,..môžem si tu dať hocičo,..podľa nenormálneho,..
Sauna Palma. Skvele miesto na oddych a zabavu. Priatelsky personal. Uzasne saunujuce sa zeny. Hlavne v stredy. Paradne som si to uzil.
Ahoj, idem tam 20.2.2019, teda už o niekoľko dní.
Ako to tam funguje a aky je vekovy priemer?
Pôjdem vyskúšať *1*. Nevieš poradiť nejaké dobré večerné podniky v KE? Teda ak si z KE inak netreba :D
Ponúkam za fo. Realllll!ozvy sa keď máš. Zaujěm ja mladá. 24r.
Čo všetko ponúkas ? Taktiež poprosím ceny
ahoj rad by som sa stebou zoznamil...ake su podmienky ?
Ozvi sa ak to plati...urcite sa budeme vediet dohodnut
nevie niekto o diskrétnom mieste v Košiciach na pár hodín? nemusí byť priamo v centre, môže aj na mimo centra.Dik za odpovede
A skoda ze my ostatní nemozeme taketo prispevky presmerovat do zoznamky.
preco zlatko ze sa neda poslat hm
Questo post è stato eliminato dall'utente.