Já nemůžu mluvit ze své zkušenosti. Ponevač přítelkyně měním občas. Ale to co vidím u kamarádů. Tak když si vezmu co si brali za krásný kočky a teď po těch letech si ani nehty nenalakuje, natož aby se trochu oblíkla. Nějaký sexi hadříky. Ale jinak samozřejmě velikou roli hraje věk, délka vztahu. A v neposlední řadě hoňka za prachama. Tak to budu asi od každého késeček.
U nás je to také tak,dříve několikrát denně,dnes téměř nic..začalo to těhotenstvím a od té doby je to špatné
Ne úplně,ale kdyz už to je,tak to není ono. Lepší se to,ale to co jsme zažívali před lety už se bohužel asi nevrátí
S manželkou jsem 18let nemohu říci že je to úplně jako dříve, ale je to samozřejmě jiné. I po těch letech máme sex cca jednou denně, někdy se i milujeme. Popravdě nemít kamarádku s výhodou párkrát v týdnu asi bych se zbláznil. Manželku už to evidentně tolik "nebere". Tak u nás musím konstatovat ten komu se do "toho" moc nechce je má žena. Vlastně závidím chlapům s menším apetitem......
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Vypadám pořád stejně, problém je ten, že ve mně vidí matku svého dítěte a ne ženu jako dřív. Je to spíš v hlavě
Malokdy se podari, ze si dva v sexu naprosto vyhovuji. Takovym lidem hodne zavidim :-)
Zeny podle me sex nemusi stejne by me zajimalo jak poznam ze ma zena o me zajem
Ahoj,muze to byt spousta veci proc nechce nebo staci mene milovaniho,ja driv byl jiny,mohl bych nekolikrat za vecer,ted po letech co mam praci takovou ze sem spise ve stresu a malo spanku,chut mam porad,ale nevydrzi nekdy dlouho stat,a pritom chci,urcite vycerpani,psychika tez hraje roli,ale jak se vzdalim od mista pracoviste,tedy i mesta,sem klidnejsi,a uz sem opet v poradku,kazdopadne trpelivost a promluvit si,otevrena komunikace je nejvetsi puls,muj nazor a i zkušenost z domova,chapu ze kazdy to ma jiné,ahoj Pepa,at se dari
Třeba je problém už v tom "balení holky". Dámy se navoní, namalují, vezmou šaty, které skryjí nedostatky a zdůrazní přednosti a kluk se na to chytí. Potud paráda.
Jenže až později zjistí nedostatek, který v zamilovanosti neviděl (spíš nechtěl vidět), nebo neslyšel a problém je na světě. Teď jí přece už nemůže říct, že je ... Každý si dosadí. A pak už není daleko k tomu odmítat sex a vyhledávat milenky.
Prostě bohužel (nebo bohudík), chlapi jsou založeni více designově, než dámy a z toho pak můžou pramenit i potíže.
Jenže až později zjistí nedostatek, který v zamilovanosti neviděl (spíš nechtěl vidět), nebo neslyšel a problém je na světě. Teď jí přece už nemůže říct, že je ... Každý si dosadí. A pak už není daleko k tomu odmítat sex a vyhledávat milenky.
Prostě bohužel (nebo bohudík), chlapi jsou založeni více designově, než dámy a z toho pak můžou pramenit i potíže.
Taky miluju sex a muzu ho porad
Jo, jsem zena z paru
ale chlap to ma taky rad

Proč muži nechtějí sex?
Málo sexu.