Mel B: S Robbiem Williamsem jsem nikdy nespala

23.11.2016 04:00 Fonte: Famous
Mel B: S Robbiem Williamsem jsem nikdy nespala

SYDNEY – Robbie Williams se rád chlubí a nenechal si pro sebe ani to, že v devadesátých letech dostal do postele všechny členky skupiny Spice Girls. Tedy to je jeho verze. Ovšem jedna ze zpěvaček, jmenovitě Melanie Brownová alias Mel B, to odmítá. S ní prý dvaačtyřicetiletý britský zpěvák nikdy nespal.

Ostatní členky, Mel C, Victoria Beckhamová, Emma Buntonová a Geri Hornerová to nikdy nepopřely.

„Vlastně se mi za ty zmatky jednou i veřejně omluvil… když řekl, že spal se všemi pěti členkami Spice Girls. To si asi přeje! Ale já byla jedinou, která s ním nikdy nespala. Jsme kamarádi… takže je mi z té představy nevolno! A spal s mými kamarádkami, netoužím po pár odfláknutých vteřinách,“ svěřila Mel B v rozhovoru pro australskou rozhlasovou stanici KIIS FM.

Dvaačtyřicetiletý Williams se za prohlášení, že měl sex se všemi členkami Spice Girls, před časem omluvil. „Rád bych se omluvil všem členkám Spice Girls a jejich manželům a partnerům. Vím, že několik manželů a partnerů nemělo z tohoto vtípku radost. Vůči holkám je to nefér, už jsme starší a máme děti. Už to není vůbec vtipné. Pokud jsem řekl něco, co někoho ranilo, tak mě to opravdu moc mrzí,“ prohlásil Robbie.

23.11.2016 04:00

Ulteriori articoli