Ženy dosáhnou orgasmu častěji se ženou než s mužem

20.3.2018 07:55 Fonte: Famous
Ženy dosáhnou orgasmu častěji se ženou než s mužem

FAYETTEVILLE – Mužské ego nepodpoří nic víc než pochvala, že je skvělý milenec. A třebaže mužům záleží na velikosti penisu více než ženám, není to zrovna pyj, co spolehlivě přivede opačné pohlaví k orgasmu. V lesbické sestavě mají ženy totiž o dvaatřicet procent více orgasmů než v té heterosexuální.

Ženy s muži mají orgasmus méně často než ženy s ženami. Vyplývá to z analýzy sexuálního života několika tisíc osob z celého světa.

„Sex, který zahrnuje pestřejší sexuální aktivity, vede k častějším orgasmům u ženy,“ tvrdí doktorka Kristen Jozkowská z University of Arkansas, která výzkum provedla.

Podle jejích zjištění má žena v heterosexuálním vztahu v průměru jen sedm vyvrcholení měsíčně. Žena v lesbickém vztahu až pětapadesát.

A paradoxem je, že z analýzy vyplývá, že heterosexuální páry mají sex častěji než ty lesbické, ale heterosexuálně žijící ženy i tak mají orgasmů mnohem méně než lesbičky.

„To je způsobeno tím, že muži jsou velmi často příliš vzrušení a jdou příliš brzy na penetraci, čímž sníží šanci na dosažení orgasmu u ženy. Jsou příliš zaměřeni na sebe a své vyvrcholení,“ tvrdí terapeutka Rebecca Dakinová v rozhovoru pro deník The Sun.

Ulteriori articoli