Paul McCartney: Masturboval jsem s Johnem Lennonem

17.9.2018 07:45 Fonte: Famous
Paul McCartney: Masturboval jsem s Johnem Lennonem

LONDÝN – Paul McCartney zavzpomínal na počátky skupiny Beatles a magazínu GQ odhalil i některé intimní detaily ze soužití čtyř mladíků, kteří byli nejslavnějšími hudebníky šedesátých let. Šestasedmdesátiletý vegan ze Spojeného království přiznal, že si platili prostitutky a také společně s Johnem Lennonem před sebou masturbovali.

„Místo abychom se opili do němoty a pařili, ani nevím, jestli jsme tam tehdy přespávali nebo něco, prostě jsme seděli všichni v křeslech, někdo zhasl a někdo začal masturbovat, tak jsme začali všichni,“ zavzpomínal Paul na jeden večírek v domě Johna Lennona.

Sexuální orgie ale McCartneymu prý nevoněly a vyhýbal se jim. Přiznal však, že v Las Vegas si jednou užil ménage à trois se dvěma prostitutkami.

„Žádné orgie neprobíhaly, tedy pokud vím. Měli jsme božské sexuální zážitky a také sex s fanynkami. Jednou se stalo, když jsme byli ve Vegas, že nám produkční z turné řekl, budete ve Vegas, kluci, chcete prostitutku? A my všichni odpověděli nadšeně, no jasně! A já si vyžádal dvě. Měl jsem je a byl to úžasný zážitek. Ale to je asi tak nejvíc v mém případě, co se blížilo orgiím,“ dodal Paul k sexu ve třech.

Ulteriori articoli