Doplatil na sex až po svatbě. Manželka ho po líbánkách opouští, protože má malý penis

8.2.2019 06:40 Fonte: Famous
Doplatil na sex až po svatbě. Manželka ho po líbánkách opouští, protože má malý penis

NEW YORK – Sociální síť Reddit pomáhá lidem řešit jejich osobní problémy veřejnou diskuzí. Jedna sedmadvacetiletá uživatelka tam teď potřebovala očistit své svědomí kvůli tomu, že opouští manžela hned po svatbě kvůli malému penisu. Přitom on trval na tom, že budou mít sex až po ní. Kdyby ale svolil k sexu před sňatkem, ušetřil by si bolestný rozchod a rozvod. Autorka příběhu se veřejnosti ptá, zda si myslí, že je úplná kráva, když ho kvůli mikropenisu opouští.

„Můj manžel není věřící, jen mi říkal, že je staromódní,“ píše autorka na vysvětlenou, proč neměli před svatební nocí spolu žádný sex. Tedy párkrát se mazlili, ale když se pokusila proniknout mu do kalhot, vždy ji zastavil. Podezřelé jí to nebylo, protože působil dost věrohodně s tvrzením, že je prostě staromódní.

„Teprve během svatební noci jsem pochopila, že není staromódní, ale že celou dobu přede mnou tajil, že má mikropenis,“ přiznala sedmadvacetiletá žena. Nejprve se snažila nedávat na sobě nic znát. Ale poté to v ní začalo hlodat, přišla si podvedená. A protože jí na velikosti pyje partnera záleží, rozhodla se z manželství odejít.

„Samozřejmě že každého velmi frustruje, když ho po prvním rande odmítnete kvůli malému penisu, ale není to rozhodně tak frustrují, jako vybudovat si dlouhodobý vztah, a pak kvůli tomu o něj přijít,“ reaguje jedna čtenářka příběhu.

Většina komentátorů příspěvku se shoduje na tom, že jde víc než o velikost penisu o podvod. Podle nich měl být totiž dotyčný muž upřímný, nehrát si na staromódního muže, aby zakryl svůj mindrák, který odhalil až po svatbě. Partnerku si tak snažil pojistit sňatkem, teprve když ji měl „jistou“, odhalil všechny své vlastnosti. Mnozí se obávají, že skrývá více než jen mikropenis, a to především negativní psychické vlastnosti.

„Faktem je, že za prvé, on jí nevěřil dost na to, aby se jí s tím svěřil, za druhé, že ona nemůže věřit jemu, že je upřímný,“ reaguje jeden z komentátorů.

A jsou i tací, kteří se snaží najít v tématu humor. „Rozhodně je to velká neupřímnost, když lže kvůli takové maličkosti,“ využívá jazykového vtipu jeden z přispěvatelů.

8.2.2019 06:40

Ulteriori articoli