Geri Hornerová popřela lesbický románek s Mel B

2.4.2019 04:20 Fonte: Famous
Geri Hornerová popřela lesbický románek s Mel B

LONDÝN – Jak čekala sama Melanie Brownová, Geri Hornerová popřela její tvrzení, že v devadesátých letech spolu měly sex. Mel B minulý týden šokovala svět odhalením, že svedla kolegyni ze skupiny Spice Girls do postele a dala jí ochutnat ze svého milostného umění. Geri prý tehdy nebyla z úletu nadšená a chtěla na celou věc zapomenout. Pro ni jako vdanou paničku ze střední třídy žijící na anglickém venkově se zámožným manželem je ale až dnes takové odhalení skandální. A tak ho o víkendu dementovala.

„Bylo velmi znepokojující číst si znova o všech těch pomluvách, zvláště v neděli na Den matek. Geri je opravdu vděčná za vaši podporu a oddanost po celé ty roky. Miluje Spice Girls: Emmu, Melanie, Melanie a Victorii. Byla by ráda, abyste věděli, že to, co bylo nedávno v médiích publikováno, jednoduše není pravda a zranilo to celou její rodinu. Geri jde ale dál a nemůže se dočkat, až se potká s holkami a fanoušky na turné, užije si báječné chvíle se všemi a vytvoří nové vzpomínky. Přeje vám všem krásný Den matek,“ vzkázala v neděli tisková mluvčí Hornerové.

„Byly jsme nejlepší kamarádky. Tak se to prostě stalo. Nebylo to významné. Jen se to stalo. My se tomu jen zasmály, a bylo to. Stalo se to jedinkrát, a pak jsme o tom mluvily, ale už se to nikdy znova nestane. Byla to prostě jednorázovka… Doufejme, že až se Geri na to zeptají, nezapře to, protože to byla prostě jen spontánní věc. Nebylo to nic velkého. Jen taková akce z hecu. Vy jste se mě zeptali, já odpověděla. Ona mě za to ale bude nenávidět, protože je to nóbl panička z anglického venkova s manželem. Ale je to fakt. Ona mě za to ale zabije, stejně tak její manžel,“ prohlásila Mel B minulý týden.

2.4.2019 04:20

Ulteriori articoli