Matthew McConaughey: Můj otec zemřel během orgasmu při souloži s matkou

19.10.2020 19:56 Fonte: Famous
Matthew McConaughey: Můj otec zemřel během orgasmu při souloži s matkou

LOS ANGELES – Herec Matthew McConaughey pochoval otce před osmadvaceti roky. Hollywoodská hvězda teď ale vyzradila bizarní okolnosti smrti svého táty. Ten totiž skonal během orgasmu, když souložil s Matthewovou matkou. Příčinou smrti byl rozsáhlý infarkt, který Jamese Donalda McConaugheyho při pohlavním styku zachvátil.

Padesátiletý Matthew tohle odhaluje ve svých knižních memoárech, které mají vyjít ještě letos.

„Volala mi máma, tvůj táta zemřel. Podlomila se mi kolena. Nemohl jsem tomu uvěřit. Byl to můj táta. Nikdo a nic ho nemohlo zabít. Krom mámy. Vždy mně a mým bratrům říkal, kluci, až odejdu, bude to při milování s vaší mámou. A tak se to taky stalo. Měl infarkt, když dosáhl orgasmu,“ píše McConaughey ve své autobiografii, kterou citoval magazín People.

James Donald McConaughey zemřel v pouhých třiašedesáti letech. S Mary McConaugheyovou se přitom dvakrát rozvedl a třikrát oženil. Manželství to tedy bylo velmi bouřlivé. Právě krátce po třetí svatbě s narodil Matthew.

„Byli občas velmi násilní. Jak píšu v té knize, oni tak komunikovali. Dvakrát se rozvedli, vzali třikrát, víte, jo, byli jako Tichý oceán za bouře,“ svěřil Matthew magazínu People.

19.10.2020 19:56

Ulteriori articoli