Jon Hamm opět škádlil přirozením v upnutých kalhotách

22.12.2020 16:22 Fonte: Famous
Jon Hamm opět škádlil přirozením v upnutých kalhotách

LOS ANGELES – Herec Jon Hamm se pár dní před Vánocemi opět postaral o rozruch kvůli svému rozkroku. Vyrazil na nákup v upnutých kalhotách. A paparazziové znova využili situace a zdokumentovali jeho nadměrné přirození, které se mu rýsovalo v kalhotách. Hollywoodská hvězda přitom z debat o svém rozkroku není nijak nadšená. Jenže na sociálních sítích mají nové snímky spoustu pozornosti právě kvůli jeho penisu.

O Jonově přirození se debatuje od roku 2012, kdy jeho naducaný rozkrok poprvé zachytil lovec senzačních fotografií Lawrence Schwartzwald. Celý svět se pak dozvěděl, že je hollywoodská hvězda velmi nadprůměrně vybavená. Ještě rok poté se ho na penis ptali novináři. A Jon dost zuřil. „Chtěli byste, aby za vámi chodili lidé a ukazovali na váš penis?“ reagoval.

Po sedmi letech se jeho penis dostal až k soudu. Na Manhattanu se letos v září soudili kvůli zmíněné fotce deník Huffington Post a fotograf Schwartzwald. Deník použil snímek v článku, který se zabýval šílenými zprávami roku 2013, na které by bylo lepší zapomenout. Jenže paparazzo tvrdí, že jim nedal právo zveřejnit fotku. Deník však rozkrok na snímku zakryl a použil ho v článku „transformativně“, jak uvedl soudce, který případ dostal na starost. A právě proto deník fotografovi nemusí nic platit.

Soudce Federálního soudu na Manhattanu Ronnie Abrams ke svému rozhodnutí uvedl toto vysvětlení: „Tato fotografie byla použita k vykreslení toho, kvůli čemu je celý ten rozruch, jmenovitě kvůli Hammovým genitáliím a fixaci veřejnosti na ně.“

„Chtěli byste, aby za vámi chodili lidé a ukazovali na váš penis? Nemůžu uvěřit tomu, že o tom zase mluvím! Fakt, že mě někdo vykresluje jako exhibicionistu, se mi vůbec nelíbí,“ prohlásil Jon před šesti roky během interview pro magazín Men’s Fitness.

Ulteriori articoli