Paul Bettany: Režisér Příběhu rytíře mi k Vánocům dal všechny scény s mým penisem

30.12.2020 05:08 Fonte: Famous
Paul Bettany: Režisér Příběhu rytíře mi k Vánocům dal všechny scény s mým penisem

LOS ANGELES – Herec Paul Bettany se v roce 2001 ukázal ve filmu Příběh rytíře režiséra Briana Helgelanda nahý. Ale tehdy mu při natáčení nenasadili na penis ponožku, takže vznikla řada záběrů – ty samozřejmě z výsledného snímku vystřihli – kde je v kameře vidět přímo Paulův pyj. A Helgeland si v roce 2001 z herce vystřelil, když mu k Vánocům zabalil filmový pás se všemi těmito scénami.

„Protože tehdy jsme neměli žádnou ponožku, byla tam spousta a spousta nahoty v tom filmu, kterou museli vystřihnout… No, on mi můj penis vrátil, to se doslova stalo. Zabalil ho a dal mi ho k Vánocům. Dal mi celou roli filmu, kterou jsem tedy nikdy neotevřel, ale pořád ji mám ve sklepě uloženou. Je tam každé okénko mého penisu z filmu Příběh rytíře,“ svěřil teď Bettany.

Ponožku tehdy prý Paulovi nenavlékli, protože to jeho rozkrok spíš zvýraznilo.

„Jít nahý ulicí v Příběhu rytíře je pořád mou největší trofejí. Bylo to jako noční můra. Pamatuji se, jak kostymér přišel ke mně do karavanu s ponožkou Day-Glo. Byl jsem hodně nervózní z natáčení té scény, ale jednou z věcí, která by mě mohla ponížit ještě víc, by bylo jít nahý ulicí s ponožkou Day-Glo v rozkroku. Proto jsem se rozhodl jít bez ponožky,“ vysvětlil Paul v rozhovoru pro Total Film.

30.12.2020 05:08

Ulteriori articoli