Sharon Stoneová: Zvětšili mi prsa bez mého vědomí!

5.4.2021 15:47 Fonte: Famous
Sharon Stoneová: Zvětšili mi prsa bez mého vědomí!

LOS ANGELES – Herečka Sharon Stoneová tvrdí, že si prsa dobrovolně zvětšit nenechala. V roce 2001 šla na vyjmutí nezhoubného nádoru v prsu. Když se probudila, nebyla jen chudší o onu bulku, ale bohatší o dva implantáty. Chirurg se prý při operaci rozhodl, že jí bude slušet víc, když bude mít o jedno číslo větší poprsí.

„Když mi sundali obvazy, zjistila jsem, že mám o jedno číslo větší prsa, taková, k nimž mi řekl, budou vám víc pasovat k velikosti vašich boků. Změnil tvar mého těla bez mého vědomí či souhlasu… Myslel si, že budu s většími vypadat líp,“ svěřila Sharon deníku The Times.

Ale nezhoubná bulka a větší prsa nebyly zdaleka tím nejvážnějším, co Sharon onoho roku potkalo. V roce 2001 prodělala rozsáhlou mrtvici mozkové cévy. A vzpamatovávala se z ní sedm let.

„Moje vyzařování zmizeno. Nejde ani tak o krásu, spíš o tu jiskřivost. Prostě přijdete o esprit a přitažlivost a přítomnost… Ano, vychází to ze zdraví a celkové životní pohody a mládí. Vychází to také ze sebevědomí. A když pracujete v našem oboru, začnou vám říkat, že už to nemáte, a vy jim začnete věřit,“ stěžovala si Stoneová.

Po mrtvici prý zažila také pocit opuštění vlastního těla a setkala se s mrtvou babičkou.

„Jedné noci jsem se probrala a u mé postele stála babička Lela. Vím, že to zní naprosto rozumně, ale jde o to, že moje babička byla už třicet let po smrti. Vypadala ale nádherně. Voněla nádherně. Ona vždy nosila parfém Shalimar značky Guerlain. Vypadala v nejlepší kondici, měla svůj oblíbený oblek a klobouk. Řekla mi, nevíme, co je s tebou v nepořádku, pracujeme na tom. Ale ať budeš dělat cokoli, teď nehýbej krkem,“ zavzpomínala Sharon na setkání s duchem babičky.

Ulteriori articoli