Richard Madden: Studio Disney šílí, když jde princi vidět penis

1.6.2021 04:40 Fonte: Famous
Richard Madden: Studio Disney šílí, když jde princi vidět penis

LOS ANGELES – Herec Richard Madden tvrdí, že studio Disney může vyletět z kůže, když se představiteli pohádkového prince rýsuje v kalhotách přirození. On si zahrál prince v Popelce z roku 2015. V upnutých legínách, které mu navrhli kostýmní výtvarníci, byla vidět velká boule. A tak kameramani a režisér dlouho upravovali osvětlení, řešili úhly záběru, a nakonec i samotný kostým, aby byl princ Krasoň bezpohlavní.

„Princ nesmí mít pohlavní orgány. Strávili jsme dva dny kamerovými zkouškami… Byl to opravdu blbý den, protože jsem zkusil různé atletické vycpávky a točil na několik kamer a do rozkroku mi svítily různé lampy. A musel jsem s produkcí neustále řešit a sledovat, co to dělá s mým rozkrokem,“ přiznal Richard v talk show Jimmyho Kimmela.

Madden teď hraje v další Disneyho produkci, v marvelovce Eternals, v níž se objevuje jako prastarý pozemšťan s nadpřirozenými schopnostmi. V tomto snímku už má kostým, který cíleně eliminuje vystouplou bouli v rozkroku. A Madden ve filmu hraje hlavní roli po boku Angeliny Jolie.

Ulteriori articoli