Muž s největším penisem: Nestydím se chodit v růžové, svou mužnost nikomu nemusím dokazovat

8.8.2021 07:20 Fonte: Famous
Muž s největším penisem: Nestydím se chodit v růžové, svou mužnost nikomu nemusím dokazovat

NEW YORK – Soucitně se dívá Jonah Falcon z New Yorku na každého malého muže, který vyskočí z obřího či sportovního auta. Jednapadesátiletý herec a moderátor má největší penis na světě. A právě proto nemusí nikomu dokazovat, že je dost chlap. Naopak rád chodí v růžové a nestydí se ani za to, že své pleti pravidelně dopřává masky.

Obří penis, který jde v běžných kalhotách vidět z dálky, mu působí řadu potíží. Většinou musí nosit pytlovité kalhoty a v kapse mít ještě naditou peněženku, která zvedá látku. Ale nejhorší jsou dotěrní úchylové, kteří si myslí, že kvůli nadměrnému přirození musí být perverzní a toužit po natáčení porna. Falcon se naučil žít s obřím pyjem i popularitou z toho plynoucí. A dokáže najít pozitiva.

„Netrpím vůbec sníženým sebevědomím a myslím, že smýšlím mnohem otevřeněji, protože se neustále nesnažím si něco dokazovat. Nemám obří luxusní auto, nemám zbraň, nestydím se nosit masku na obličeji a tak dál, protože nemusím svou mužnost nikomu dokazovat. Budu celý den chodit v růžové,“ vyjmenovává pozitiva vlastnictví penisu, který dosahuje v erekci třiatřiceti centimetrů na délku a je tlustší než Jonahovo zápěstí.

Poté, co se o Falconovi začalo psát, stal se hvězdou sexem posedlých lidí. Poměřovat s ním se chtěli dokonce i někteří heterosexuální muži. Nedokáže ani vyjmenovat, kolikrát si musel penis před někým přeměřovat, aby mu uvěřil, že má opravdu třiatřicet centimetrů.

„Už jsem znechucený a otrávený z toho, jak po mně lidé pořád chtějí, abych se před nimi přeměřil. Udělal jsem to desettisíckrát a už toho bylo dost! Už nikdy víc,“ tvrdí jednapadesátiletý bisexuál, který prý miluje mazlení a líbání více než soulož. Té je s ním schopen opravdu málokdo. Ale s pomalým přístupem a v uvolněné atmosféře může být při kopulaci aktivní.

„I když ho mám o něco tlustšího, než je mé zápěstí, jsem při souloži stejně dost pomalý. Miluju líbání a mazlení, a jsem docela dobrý v orálním sexu. Pomalu a klidně člověk dorazí s úspěchem do cíle,“ vtipkuje Jonah v rozhovoru pro Yahoo Times.

Ulteriori articoli