Nizozemec málem přišel o penis na safari v Africe, když ho do pyje při močení kousla kobra

8.11.2021 06:51 Fonte: Famous
Nizozemec málem přišel o penis na safari v Africe, když ho do pyje při močení kousla kobra

PRETORIA – Sedmačtyřicetiletý turista z Nizozemska udělal při návštěvě afrického safari zásadní chybu. Sedl si na toaletní mísu, aniž zkontroloval, jestli se v ní neukrývá jedovatý had. To je podle národů žijících v oblastech s jedovatými plazy skutečně školácká chyba. Zmíněný muž za to zaplatil dost velkou bolestí a ztrátou části penisu. V míse se ukrývala kobra, která ho do přirození kousla. Jed vyvolal odumření tkáně a Nizozemec musel na rekonstrukci pohlavního údu, který je teď menší a znetvořený.

Postižený muž musel čekat tři hodiny, než přilétla helikoptéra, která ho přepravila do nemocnice, v níž mu podali protijed. Poté začali lékaři řešit jeho postižený pohlavní orgán, nekróza se totiž začala rychle šířit i do šourku. O případu informuje odborný urologický časopis Urology Case Reports.

Po devíti dnech v nemocnici v Jihoafrické republice se Nizozemec dostal domů, kde mu lékaři museli ránu opět čistit a odebrat další tkáň z penisu. Nakonec mu plastičtí chirurgové pyj rekonstruovali použitím kůže ze stehna.

„Vždy prosím spláchněte toaletu dřív, než na ni sednete, alespoň v zemích, kde žije velké množství jedovatých hadů,“ vzkázali mužům celého světa urologové, kteří zmíněného nešťastníka léčili.

Ulteriori articoli