Němka chtěla otěhotnět, proto propichovala kondomy. Teď si odsedí půl roku

6.5.2022 11:00 Fonte: Famous
Němka chtěla otěhotnět, proto propichovala kondomy. Teď si odsedí půl roku

BIELEFELD – Devětatřicetiletá Němka souhlasila se vztahem s výhodami. Jenže ve skutečnosti chtěla mít s dvaačtyřicetiletým milencem, který s ní souložil nezávazně, dlouhodobý vztah a dítě. Ovšem tuto skutečnost mu nepřiznala, protože by se s ní rozešel. Místo toho tajně propichovala kondomy, které při sexu používali. Když otěhotněla, přiznala milenci, že kondomy proděravěla. On ji udal na policii a soud ji teď poslal na půl roku za mříže.

Němka byla obviněna a usvědčena ze sexuálního napadení a podvodu. Tím, že tajně propichovala kondomy, dopustila se krádeže pohlavních buněk muže, který se zplozením potomka výslovně nesouhlasil.

Krajský soud v západoněmeckém Bielefeldu rozhodl, že záměrné poškozování kondomu může být hodnoceno jako krádež.

Soudkyně Astrid Salewská prohlásila: „Dnes jsme zde začali psát historii práva.“ Reagovala tak na fakt, že zpočátku prokuratura nevěděla, z čeho ženu obvinit. Zpočátku čelila obvinění ze znásilnění, ale později to bylo omezeno na sexuální napadení.

Přitom jsou to častěji muži, kdo si při souloži tajně sundávají kondom a bez vědomí partnerky do ní ejakulují. I v tom případě jsou souzeni za sexuální napadení a podvod.

„Toto ustanovení platí tedy i v opačném případě. Kondomy byly poškozeny a nepoužitelné, aniž o tom tento muž věděl nebo souhlasil. Ne znamená ne i v tomto případě,“ oznámila Salewská.

Ulteriori articoli