Dave Davies: Mimozemšťané mi zakázali sex

15.7.2022 03:23 Fonte: Famous
Dave Davies: Mimozemšťané mi zakázali sex

LOS ANGELES – Rocker Dave Davies tvrdí, že se během turné po USA setkal s mimozemšťany. Hvězda skupiny Kinks tvrdí, že mu bytosti z vesmíru zakázaly sex. Prý k tomu došlo už v roce 1982. Pětasedmdesátiletý hudebník prý už čtyřicet let necítí mezi nohama nic. Protože mu pocity zablokovali mimozemšťané.

„Řekli mi, že nesmím mít sex, a i když jsem byl schopen normálně chodit, moje třísla a pánev náhle znecitlivěly, jako by tam dole zablokovali jakýkoli pocit. Důvodem bylo, jak mi řekli, že chtěli transmutovat mou sexuální energii na vyšší vibrační úroveň,“ odhaluje Dave v knižní autobiografii.

Kytarista ze skupiny Kinks si vzpomněl na moment v roce 1982, kdy se s bytostmi z vesmíru potkal. Stalo se to ve státě Virginia.

„Najednou jsem se cítil podivně odhmotněný. Nedokázal jsem pochopit, proč se cítím tak zvláštně. Necítil jsem se fyzicky nemocný. Tohle bylo jiné. Najednou jsem měl pocit, jako by se mi kolem čela omotal hroznýš a silně mě tlačil. Co to kurva je? Bylo to, jako by můj mozek zapnul nový psychický spínač. Po počátečním nárazu jsem necítil paniku ani znepokojení. Tyto hlasy měly velitelskou přítomnost, ale byly také neohrožující, dokonce uklidňující. Moje smysly byly přetížené. Odkud ty hlasy přicházely? Vznášely se někde poblíž? Nebo mimozemská síla ze vzdálenosti mnoha tisíc mil? Začal jsem cítit jejich přítomnost. Už jsem je slyšel. Pak jsem je cítil fyzicky a mé nosní dírky byly naplněny různými pachy, opět nic nepříjemného nebo zlověstného. Ve skutečnosti vůně čerstvých květin jako jasmín a magnólie, byly tak plné, že jsem měl pocit, že bych je mohl nabrat lžící. Vstoupil jsem do telepatické komunikace se záhadnými bytostmi,“ vzpomíná hudebník ve svých pamětech Living on a Thin Line (Život na tenkém ledě).

15.7.2022 03:23

Ulteriori articoli