Muž s největším pyjem světa přiznal: Stále mi tloustne, ale už tolik nestojí

29.10.2022 15:37 Fonte: Famous
Muž s největším pyjem světa přiznal: Stále mi tloustne, ale už tolik nestojí

NEW YORK – Britská televize Channel 4 začala tento týden vysílat bizarní dokumentární pořad My Massive Cock. Zpovídá v něm muže, kteří mají penis dlouhý více než dvacet centimetrů. Někteří si v pořadu svou výbavu pochvalují, jiní si na ni stěžují. A protože se o dokumentu začalo psát v médiích po celém světě, ozval se také muž, který tvrdí, že má vůbec největší přirození. Dvaapadesátiletý Newyorčan Jonah Falcon. Ten už byl v médiích kvůli svému čtyřiatřicet centimetrů dlouhému pyji mnohokrát. Teď na sebe potřeboval upozornit zase. A přiznal, že se mu penis podivně stále rozšiřuje. Což znesnadňuje sex. K tomu se ale přidávají potíže s erekcí.

„Vzhledem k tomu, že i moje varlata jsou extrémně velká, jsem si vědom obrovské boule. Mám tendenci nosit volné nebo plisované kalhoty, abych byl inkognito,“ svěřil Jonah deníku New York Times. Jemu také přiznal potíže se sexem.

„Z nějakého důvodu mi penis ztloustl do té míry, že už mě nemůže nikdo uspokojit orálně a pohlavní styk vyžaduje velmi pomalý začátek. Je také těžší se absolutně plně vzpřímit, dosáhnout úplně tvrdé erekce. I když to je, myslím, problém věku,“ uvedl dále Falcon.

Již dříve prozradil, že chce po své smrti darovat svůj penis Islandskému falologickému muzeu.

Ulteriori articoli