Muži praskl penis na třech místech, když mu při sexu vyklouzl úd

1.6.2023 08:19 Fonte: Famous
Muži praskl penis na třech místech, když mu při sexu vyklouzl úd

DODOMA – Muži v Africe mají ve srovnání s Evropany větší penisy. V průměru až o tři centimetry. Mít ale dlouhý penis při divoké souloži může být nevýhoda. Jak upozorňuje případová studie urologů v odborném časopise. Nadprůměrně vybavený šestatřicetiletý muž z Tanzanie si totiž při divokém sexu způsobil velmi bolestivé zranění, kterému se říká lidově „zlomenina“ penisu. Pyj ale neobsahuje kost, takže o pravou frakturu nejde. Pouze praskne vazivový obal, který je k tvrdosti napumpovaný hydraulickou silou. Zmíněnému muži však praskl obal hned na třech místech, což činí případ neobvyklým.

Urologové dlouhodobě varují, že zvláště divoká soulož v některých polohách může vést při velmi tvrdé erekci k prasknutí vazivového obalu. Kapalina – v tomto případě krev – je totiž nestlačitelná. Extrémnímu nárazovému tlaku na tělo penisu podlehne vazivová tkáň. Praskne. Ozve se rána jako při lámání klacku. A následuje ostrá palčivá bolest. „Zlomeninu“ pohlavního údu musí pak řešit chirurg zašitím vaziva.

V případové studii z Tanzanie urologové uvádějí, že šestatřicetiletý muž uslyšel prasknutí poté, co jeho penis velmi silně narazil do hráze mezi vagínou a konečníkem partnerky. Jeho penis byl větší, takže praskl hned na třech místech. Což potvrdily lékařské snímky.

V podrobném popisu případu v časopise International Journal of Surgery Case Reports lékaři uvedli, že pacienta úspěšně operovali a on se plně zotavil.

Primární vyšetření provedl doktor Bartholomeo Nicholaus Ngowi, který v časopise píše, že mužův penis byl trochu zkroucený, nafouklý a celý od krve. Zbytek genitálií vypadal normálně. Při kontrole po šesti měsících muž uvedl, že jeho sexuální život se obnovil bez obtíží a jeho penis se vrátil do normálu včetně bezchybné erekce.

Ulteriori articoli