Sprchy

7 ott 2021 · 7,673 views excitedcouple

Ráda chodím plavat do krytého bazénu. Vždy se nejdříve svléknu a pak zamířím do sprch. Přiznám se, že se občas ráda podívám na jinou nahou ženu. V duchu hodnotím, porovnávám její a moji postavu. Mám hodně malá prsa, takže mojí pozornosti neuniknou pěkná velká prsa.

Včera jsem opět vyrazila s cílem uplavat pár bazénů. Se sprchovým gelem v ruce mířím do sprch. Rozhlížím se a můj pohled zachytil vysokou blondýnku. Klasická, atraktivní, dlouhonohá blondýna. Přesně můj opak. Prostě takový ten typ ženy, která když vejde do místnosti, tak chlapi slintají. Štíhlá, s vysportovanou prdelkou a velkým pevným poprsím. Přírodní? Umělé? Přemítám už pod proudem vody ve sprše. Pořádně se umýt a zahnat úchylné myšlenky.

Cítím dotyk na zádech a ramenou, něčí jemné ruce roztírají sprchový gel po mém překvapeném těle. Ruce se přesouvají na moje drobná ňadra. Umývají je opravdu dokonale, s velkou péčí o bradavky. Proč se neotočíš? Říkám si v duchu? Přivírám slastně oči. Na zádech cítím dotyk velkých prsou a trčících bradavek. Nebráním se. Jsem tak zvrhlá? Když tu ruce jsou tak šikovné. Jsem vzrušená k zbláznění. Moje ruka mimoděk sjíždí do klína a prsty projíždí mokrou mušličku. Jemně, ale razantně cizí ruka chytá moji a oddaluje ji od klína, aby se o vteřinu později začala věnovat mojí mušličce. Roztahuji nohy jako coura.

Šikovné prsty nalézají můj velký poštěváček. Jemně, pomalu si s ním hrají. Druhá ruka laská moje ňadra. Zakláním hlavu. Neznámé ženské tělo se více přitiskuje k mému. Na můj roztoužený krk dopadají polibky. Kdyby to tak byla ona. Zkouším dát ruku za sebe a dotknout se ji. Moje ruka je okamžitě hrubě odtažena a silné zmáčknutí mojí bradavky dává jasně najevo, že to už nemám dělat.

Oddávám se nádhernému laskání. Prsty zvyšují tlak na poštěváček a pomalu zrychlují nádherné "honění". Cítím, že už to dlouho nevydržím, vzdychám. Moc nahlas? Asi ano. Ruka opouští moje prsa a zacpává moje ústa. V tom okamžiku přichází silný orgasmus. Prsty dál hrají svoji erotickou hru a přichází druhý orgasmus doprovázený malým výstřikem.

Žena odchází. Otočím se. Ona také, usměje se a pošle vzdušný polibek. Ano, je to ona. Blonďatá kráska odchází.

Měli jste někdy podobné představy ve sprchách? Na koupálku, u bazénu, ve wellness? Napište.

Jana