Stopárka s pod karpát

16 ott 2021 · 2,505 views yeliglans

Nedela okolo ôsmej večer.

Už dlho tak nepršalo. Bol to mizerný čas na cestu, ale návšteva u rodičov sa natiahla. Teraz Stano uháňal svojim citroenom nočnou cestou a lejakom z Častej do Bratislavy. Za Dubovou padli jeho svetlá na žltý kabát pri ceste. Nejaky chudak sa v takom nečase túlal po ceste. Keď sa auto priblížilo k postave videl, že osoba ťahá za sebou kufor na kolieskach. Šliapol na brzdu a zastal dvadsať metrov pred osobou v žltom kabáte s kapucňou. V spätnom zrkadle videl ako postava najprv zastala aby zdvihla hlavu a pozrela na čakajúce auto a potom sa pohla rýchlym krokom k nemu.

Stanovi už ťahalo na päťdesiat. Od mala bol introvert a okolie ho považovalo za nespoločenského. Napriek tomu pomohol každému kto to potreboval, ale vždy bez zbytočných rečí. Pracoval ako účtovník najprv v rôznych firmách a neskôr si založil vlastnú firmu. Svoju ženu spoznal cez inzerát v štyridsiatke. Jej vtedy ťahalo na štyridsať a keďže nikto z nich nemal veľké námietky voči tomu druhému, tak to skúsili a nakoniec sa aj vzali. O nejakej veľkej láske sa nedalo hovoriť, ale navzájom sa rešpektovali a keď prišlo prvé dieťa, tak sa z nich stala skutočná rodina. Jediným problémom bola Stanova Matka. Od začiatku sa jej nevesta nepáčila a tak na návštevy chodil len Stano sám, prípadne občas zobral deti, aby videli starých rodičov. Dnes už majú dve deti, žena tiež pracuje a vyzerajú na nerozoznanie od iných párov v ich veku. Snáď len v tom, že sa menej hádajú. Každý má svoj osobný priestor, ktorý ten druhý rešpektuje. Obaja splnili svoju povinnosť voči rodičom a založili rodinu a zabezpečili potomstvo. Dalo by sa povedať, idylka.

Keď sa postava priblížila, stano vystúpil a otvoril kufor auta a naložil zavazadlo. Potom rýchlo nastúpili do auta a postava si zhodila kapucňu. Na Stana sa vyvalili krikľavé vlasy rôznych farieb.
“Ďakujem vám, už idem pár kilometrov.”
Stano len prikývol. Chvíľu išli ticho.
“Volám sa Nika, ako Nikola. Idem z Naháča do Bratislavy. Študujem na vysokej.”
Stano len pozeral na cestu a prikyvoval.
“Vy ste?”
“Volám sa Stano. Idem od rodičov, tiež do Bratislavy. V ktorom internáte bývaš?”
“Nebývam na internáte. Bývam v byte v podnájme. Išla som s priateľom, ale strašne sme sa pohádali a on ma vysadil. Vyhodil ma z auta a kufor hodil do jarku. V tej rýchlosti mi ostal mobil v aute, tak som si nemohla zavolať odvoz. A vlastne nemám ani peniaze, aby som si ho zaplatila. No a potom začalo pršať. Som úplne mokrá.”
Na dôkaz si kýchla. Stano len letmo na ňu pozrel. Videl ako z nej odkvapkáva voda a premáča poťahy a pod sedadlom sa určite tvorí mláčka.

Nika rozprávala skoro celú cestu. O škole, o rodine aj o priateľovi. Teraz už ex priateľovi. Pri vstupe do Bratislavy z nej konečne vypadla adresa a bolo len kúsok od jeho domova. Keď dorazili, tak samozrejme nebolo kde zaparkovať a tak musel odparkovať poriadny kus ďalej. Nika sa celá triasla. Tá bunda nebola práve do dažďa. Stano sa ponúkol, že jej pomôže so zavazadlom až k bráne. Ale keď prišli k bráne, tak Nika naliehala aby šiel aj hore, že sa mu musí nejako poďakovať. Stano odolával a odmietal prijať hocijaké peniaze, ale nakoniec pristúpil na šálku teplého čaju. Keď vyšli výťahom hore a vstúpili do bytu, Nika sa okamžite začala vyzliekať z mokrých šiat. S niektorými jej musel pomôcť aj Stano, tak boli nalepené na tele. Až tam zrazu stála len v spodnom prádle. Zhrabla mokré veci a hodila ich do kúpeľne. Stano pozeral na jej vlhký zaoblený zadoček ktorý sa rysoval s pod tangáčov. Konečne sa aj on vyzul a zhodil opršaný kabát.
“Tu je kuchyňa, sadnite si a ja hneď dám variť vodu.”
Stano v ponožkách prešiel do kuchyne a sadol si za stôl. Byt bol zariadený úplne normálne. Bola tam hromada tých bežných ozdôb a doplnkov čo nemajú žiadnu funkciu okrem dekorácie. Nevyzeralo to ako ubytovňa, ktorá je viac sparťansky ladená. Nika vybehla z kúpeľne a zmizla v izbe.
“Radšej by si si mala dať horúcu vaňu, aby si sa zohriala.” zakričal za ňou Stano a bola to vlastne prvá veta, ktorá vzišla z jeho iniciatívy.
Nika vykukla z dverí, bola už zrejme nahá. Nohy boli schované za dverami a vyčnievala len hlava a ruka a kúsok ňadra.
“Ale čo ten čaj?”
“Keď mi povieš kde ho máš, tak ho spravím.”
“Čaj je v skrinke nad sporákom, med je v dolnej polici pri balkóne.”
Stano naplnil kanvicu vodou a zapol. Pootváral zopár skríň, aby našiel poháre a potom siahol po krabici s čajom. Z kúpeľne sa ozval zvuk plniacej sa vane. Nika prešla s plnou náručou mokrého oblečenia na balkon. Mala len tie mokré tangáče. Rýchlo to pozavesovala a keď sa vracala Stano akurát zalieval čaj. Nika prebehla do kúpeľne. Stano počkal pár minút, kým sa vyluhuje čaj a vytiahol sáčky. Voda prestala tiecť. Stano dal do každého čaju za lyžičku medu. V chladničke našiel aj načatý citron. Tak naservíroval ku každému poháru štvrťku. Znova pootváral dvierka a našiel tácky. Na jednu veľkú položil oba čaje na tanierikoch a zaklopal na dvere od kúpeľne.
“Vstúpte.” ozvalo sa z nútra.
Stano opatrne otvoril a vošiel dnu. Kúpeľňa bola sparená od horúcej vody. Nika ležala vo vani zakrytá penou.
“Viete, že ste strašne zlatý? Staráte sa o mňa viac ako môj ex. Snáď ani mama by sa o mňa toľko nestarala, a ešte by mi vyhubovala.”
Stano tam stále stál a potil sa. Nakoniec položil tácku na pračku a pobral sa von.
“Nie, ostaňte. Veď tu máte čaj.”
“Je tu moc teplo.”
“Vyzlečte sa.”
“To sa nehodí.”
Pozerali si do očí a čakali čo urobí ten druhý. Stano sa znova otočil k odchodu. Siahol na dvere a Nika prudko vstala. Pena jej pomaly stekala po tele a zastavovala sa len na vodorovnejších miestach.
“To sa vážne nehodí, som ženatý.”
“Nemusí sa to dozvedieť. Za svoju dobrotu si zaslúžite odmenu.”
Stano v tom videl logickú chybu, ale pohľad na to krásne maldé teľo, lesklé od vody a jemne zahalené penou, to vyvracia mnohé argumenty.

Začal sa vyzliekať. Odložil pulóver, košeľu aj tieľko. Vytasil na ňu svoje začínajúce brucho. Potom si rozopol opasok a stiahol nohavice. Nakoniec stiahol aj trenky a spod hustého porastu už vyvstával menší, ale hrubší penis. Nika vykročila z vane a mokrá sa pritiskla k Stanovi. Zdvihla k nemu hlavu dali si horúci bozk. Tentoraz sa triasol Stano, nie tak moc ako predtým Nika od zimi, ale len mierne od vzrušenia. Jeho penis podrástol a zatlačil na Nikino lono. Nika pokľakla a zobrala jeho nástroj do rúk. Pozerala mu do očí a jemne ho honila až kým nebol tvrdý ako skala. Potom ho odviedla do izby a tam si ľahala na posteľ a roztiahla nohy. Rukou si pohladila pysky a utrela tak zvyšok peny. Mala ju krásne oholenú s jemným pásikom. Prstami roztiahla horné pysky a odhalila tak svoju mušličku aj s perlou.
“Toto je tvoja odmena.”
Stano to už nevydržal zaľahol Niku. Jeho tvrdý nástroj ľahko vkĺzol do vlhkej dierky a úplne ju zaplnil. Tentoraz boli bozky vášnivé v rytme Stanových prírazov. Po chvíľke si Stano Niku otočil a pokračoval na psíka. Nika stonala blahom a jej prsia sa pohupovali v rytme. Keď už stano cítil, že bude striekať, tak zaľahol Niku úplne. Ležala tam úplne bezmocná a odovzdaná.
Stano cítil ako Nika zviera zadoček. Bolo to nádherné. V jednom momente sa zastavil začal plniť jej vnútro svojím semenom. Keď bolo po všetkom, prevalil sa na bok a Nika sa k nemu pritúlila. Jemný pramienok semena jej vytekal z jej mušličky až na plachtu. Tak zotrvali pár minút, kým sa Stanovi nespomalil pulz. Potom vstal a šiel do kúpeľne. Vypustil vyňu a popri tom sa osprchoval. Obliekal sa na chodbe a Nika naňho pozerala z postele. Ležala na bruchu smerom k nemu. Nohy ohnuté sa mierne kývali. Stano na ňu pozeral kým sa obliekal.
“Vezmi si lízatko.” povedal jej.
Ona sa načiahla do nočného stolíka a spomedzi kondomov vytiahla lízatko. Znova sa uložila do pôvodnej polohy a teraz zmyselne olizovala lízatko.
“Daj si dole tú parochňu.”
Nika si stiahla parochňu a odhalila svoje hrdzavé vlasy. Rozcuchala si ich pozerala na Stana.
“Dobre. Nabudúce chcem, aby si vyzerala takto. Vezmeš si to červené prádielko a zavoláš si pána domáceho na opravu vodovodu.”
“Dobre daddy. Kedy to budeš chcieť?”
“Až ti zavolám.”
“A čo Klára?”
“Potom to upresním.”

Stano je normálny muž, introvert, manžel a otec. Od iných mužov, introvertov, manželov a otcov sa líši tým, že pred pár rokmi vyhral v lotérií a túto výhru nikomu nepriznal. Splnil si erotické sny tým, že si kúpil byt, ubytoval v ňom jednu mladú študentku a jednu staršiu ale krásnu ženu a vždy keď má chuť, tak si zahrá nejakú tú hru.