Wellness 😍

23 gen 2022 · 2,111 views sexmen94

Sešli by jsme se před tím wellnesem, pozdravil by jsme se a já ti předal červené růže. Ty by si mě na oplatku políbila a já ti řekl že ti to moc sluší (měla by si na sobě krajkovaná červené šaty a s velkým výstřihem. Přes to si měla kabátek) měla si rozpuštěné vlasy a vláli by ti ve větru. Jen z toho pohledu z tvých očí a s tvého dokonalého úsměvu by se mi rozklepali kolena.
Gentlemansky bych ti otevřel dveře od hotelu a šli bychom do tamější restaurace.
Vedl bych tě k prázdnému stolu co by byl úplně vzadu ať máme soukromí, vzal ti kabelku dal ji na židli sundal bych ti kabátek pověsil ho a zastrčil bych ti gentlemansky židli. Sednul bych si naproti tobě.
Z cele restaurace by byla cítit romantika, intimní osvětlení, všude zapálené svíčky a v pozadí by hrála hudby.

Po dobré večeří a dlouhém povídaní bych zaplatil a šli by jsme na hotel. Sotva bych zavřel dveře tak by jsme se začali vášnivě líbat. Po par minutách bych se přemístil pusou ke tvému oušku a začal ho líbat a zašeptal ti jestli chceš vinko do vířivky.
Ty by si vzdychla a zašeptala že chceš jít do postýlky a ne do vířivky.
Na to bych se od tebe oddálil a začal si rozepínat sako, řekl bych ne miláčku jdeme využít prvně wellness na postýlku máme ještě čas. Ty by ses na mě zamračila a podívala se do pokoje, viděla by si tam velkou postel, dveře do koupelky a udělala krok ať vidíš za roh. Tam by si spatřila vířivku a na hraně kbelík a něm led s lahví vína a hned vedle by byla sauna.

Šla by si do koupelky a tam se svlékla a dala na kolem sebe prostěradlo které tam bylo sis vzala cestou do koupelky. Já bych se mezi tím taky svléknul a vzal si prostěradlo a šel do sauny, sednul si a přehodil si přes nohy to prostěradlo. Po chvilce by se otevřeli dveře a v nich stala ty, usmál bych se na tebe a ty by sis sedla vedle mě. Hladil bych tě po vlasech a relaxovali by jsme.
Po par minutách by ti začalo sjíždět prostěradlo a já bych to pozoroval. Jak by byl kraj prostěradla těsně nad bradavkami tak by sis toho všimla koukla na mě jak ho očima stahuji, usmála se a řekla když ty si nechtěl jí do postele tak nic neuvidíš a potáhla sis to prostěradlo zpátky nahoru. Nahnul bych se k tobě, políbil tě a zašeptal ti ty jsi moje potvůrka že? Ty jen by si sklouzla očima po mé vypracované hrudi a břiše až by si spatřila na mém prostěradle bouli v oblasti kde mám penis. Kousla se do rtu zmáčkla ho přes to prostěradlo a zašeptala to se ti na mě líbí ne? Já bych jen vzdychl a chtěl ti sundat prostěradlo ty by si pustila tu boly a chytla mi ruku a řekla že už ti stačí a vstala by si, šla by jsi směrem ke dveřím a řekla že jdeš si dat sprchu a po cestě by sis postila to prostěradlo a nechala ho spadnout na zem. Málem mi zpadla brada z toho pohledu na tebe jak si byla ke mně zády.
Zavřela by si za sebou a šla do té sprchy. Po chvilce bych vstal a šel do k vířivce, otevřel bych to vinko a nalil bych ho do připravených sklenic.
Vlezl bych do té vířivky a po par minutách by si otevřela dveře z koupelky a šla směrem ke mně jen v župánku ale byl průsvitný tak by šlo vše pod ním vidět. Napila se vína a řekla ty jsi ani nepočkal na mě, otočila se ke mně zády sundala župánek a vešla by si do vířivky tak abych tě neviděl zepředu.
Sedla se vedle mě já bych nadzvedl ruku a ty by ses přitulila ke mně. Vzali by jsme sklenky vína a přiťukli já řekl tak na ten náš první společný večer.
Ty už by si to nevydržela napila se a sedla si na mě a začala mě vášnivě líbat, po chvilce líbaní a kousání si se přesunula na můj krk. Kousala a sála by si ho.
Já cha ti u toho mačkal zadeček. Pomalu by se mi postavil a ty by ses o něho třela kundičkou. Jednou rukou sem ti chytnul prso a začal si sním hrát, mačka, prsty jezdit po bradavce a sem tam za ní zatáhnul.
Nadzvedla by ses, vzala ho do ruky a nasměřovala ho do tvojí kundičky. A DOSEDLA BY SI AŽ NA KOULE!!! Oba by jsme nahlas vzdychli. Přitulila ses ke mně a já ti řekl že tě miluji. Podívala by ses mi do očí usmála se a řekla že já tebe taky a začali se vášnivě líbat.
Pomalu by ses na něm začala kroutit a u toho vzdychala´´ miláčku on je úžasný tak hrubý a velký on mě celou vyplňuje,, a začla se na něm pohybovat , nahoru a dolu. Prvě pomalu ale na celé délce po chvilce by si přidala na rychlosti. Já sem tě chytil za vlásky a trochu tě za ně zatahal a začal ti lízat a sát bradavky. Asi za 3 minuty by si zrychlila co to jen jde, nahlas by si vzdychala a křičela jak je to dokonala, úžasné a a že mě chceš mít v sobě na furt. Tvrdě by si dosedla a v ten moment by ses udělala, přitulila by ses na mě a jen oddechovala.
Podal ti vinko a napili by jsme se. Usmála se na mě a celou vahou by ses na něho přitiskla a jen vzdychla´´ tak toto je boží,,. Chceš byt ještě ve vířivce? Jen by ses usmála a mrkla na mě nechceš jít do pelíšku? Začala by si z něho vyjíždět až by byl téměř venku tak bych tě chytil za boky a tvrdě tě přitáhnul zátky až po koule do tebe vjel. Vzdychal by si a zařvala tak toto už nedělej nebo z tebe zešílím a dopadla zpátky na mě. Jen bych se zasmál a dodal bych nechtěla si jít ze mě?
Ty by si nic neřekla a kousla mě do krku, silně bych vzdychl a jen bych tě chytnula vstal bych s tebou. Ty by si řekla co blázním však spadneš a objala mě. Furt by si byla nabodnutá a vyšle bych s tebou v náručí z té vířivky. Při každém pohybu by s v tobě zhoupnul a ty by ses ke mně ještě více přimáčkla. Zeptal bych se jestli tě mám pustit a osušit se a ty by ses začala hýbat na něm pánví, tak bych došel k posteli a hodil na ni jen ručník a pomalu bych tě na ní pokládal a u toho si na tebe lehal.
Jak by si byla na zádech tak bych dorazil ať je v tobě cely. Začal tě líbat na krku a pomalu v tobě jezdit, přidával bych na tempu, celou délkou bych jezdil v tobě. Ty by si vzdychala a jen dodala´´ miláčku to není možné jak je dokonaly toto jsem ještě nikdy nezažila ,,. Ještě chvilku bych tě takhle šukal a po chvilce bych ho z tebe vytáhnul, políbil a řekl ti otoč se.
Vstal bych z postele podal ti suchy ručník ty by ses dosušila a lehla si na bříško. Já bych mezitím se taky osušil zapálil bych svíčku a vzal bych masážní olejíček a sednul si vedle tebe.
Začal bych ho kapat na tebe ale byl by trochu chladny tak by ti naskočila husí kůže a vzdychla by si a trochu se prohnula. Začal bych ho roztírat až by byl na celých zádech rozetřeny tak bych tě začal masírovat. Začal bych na krku přejel bych na ramena a paže pak bych tě masíroval od ramen dolů až k zadečku ale zatím bych jel jen z venkovní strany a zase bych šel rukama na ramena. Ted bych do tebe slabě zaryl nehty a jel po zádech dolu kolem páteře, pak bych tě zase masíroval asi 15 minut bych ti masíroval záda.
Znova bych vzal olejíček a natřel ti s nim nohy a začal ti je masírovat. Začal bych na stehýnkách a jel dolu přes lítka až na chodidla a zase bych jel s rukama nahoru a ty by si trochu roztáhla nožky a já bych spatřil tvojí nádhernou kundičku, a jak z ní vytéká pramínek tvojí šťávy. Sednul bych si na tvoje nožky a začal masírovat tvojí prdelku která by byla celá od toho olejíčku a nádherně se leskla. Chvilku bych ti masíroval ten zadeček a sem tam bych jel přes zadeček ke kundičce ale nedotkl bych se jí a jel dále na tvoje stehýnka a kousek níže a pak zase nahoru ke kundičce ale zase bych se ji nedotkl. Jen bych byl prsty úplně u ní a roztahoval ji. Po chvilce bych ti šel masírovat zase zadeček a sem tam by mi sjel nějaký prstík k tvému análku a ten ti taky masíroval. Po chvilce by my prstíky sjely ke kundičce a začali masírovat kolem ní a ty by si už žadonila ať se ji už dotknu a já bych se nahnul k tobě kousnul tě do ouška a zašeptal ti pššš já si s tebou budu dělat cokoliv chci a šel bych zpátky. Dal bych zase ruky na zadeček a masíroval ho a jedna by sjela níže až na kundičku a teprve teď bych se jí dotknul.!
Přejel bych prsty po tvojí kundičce a lehce zatlačil a vzal mezi dva prsty poštěváček a mnul ho. Nabral bych tvoji šťávyčku a jdel do ní dvěma prsty. Nahlas by si vzdychla a řekla ANO. Chvilku bych tě prstil a pak bych vytáhnul ty prsty a slezl z tebe. Dál ti nohy více od sebe a začal tě lízat a kousat kolem kundičky. Po chvilce bych začal lízat tvojí kundičku a ty by ses trochu nadzvedla ať se dostanu všude lízal bych ti poštěvačet, sal ho, jezdil bych jazykem kolem něho a sem tam bych do něho slabě kousnul. Po minutě bych sjel jazykem níže ke tvému otvůrku a začal ho lízat a šukat jazykem. Pak bych šel zase na poštěváček a dal do tebe dva prsty. Za chvilku by ses udělala a já bych vše vylízal.
Nadzvedl bych se dal ti nožky k sobě a sedl si zpátky na tebe a zase bych ti trochu masíroval prdelku dokud by ses trochu nevzpamatovala a rozdýchala poslední orgasmus. Přisunul bych se k prdelce chytil penis a nasměřoval bych ho ke kundičce a zajel do ní. Začal bych tě lehce šukat a u toho bych ti masíroval prdelku. Nahnul se k tobě a zašeptal ti jak se ti líbí masáž? A políbil ti krk. Ty by si jen vzdychla a zašeptala že jsem sem šikovný.
Přidal jsem na tempu a koule by pleskaly o tebe nahlas. Už bych to měl na krajíčku a zeptal sem se tě kde se mám udělat a ty by si začala prosit ať ti ji vystříkám. Začal bych ještě tvrději do tebe přirážet a při posledním přírazu bych zůstal v tobě cely až po koule a začal bych stříkat do tvojí kundičky a při každém dalším výstřiku bych přitlačil do tebe více a odpadl na tebe. V ten moment co sem začal stříkat tak by ti přišel další orgasmus a začala na mě více špulit prdelku.
Chvilku bych na tobě jen tak ležel a líbal tě na krku. By si řekla že to je užasne jak si plná semene a že mi ani neměkne a v ten moment bych začal znova přirážet ale jen lehce. Ty by si řekla co blázním a já odpověděl že mě strašně moc vzrušuješ a že tě chci mrdat ty dodala tak mě pořádně vymrdej! Já bych přidal na tempu a plesknul tě po zadku. Ty by ses začala nadzvedávat řekla ošukej mě zezadu a že chceš byt na čtyřech. Já bych ho z tebe vytáhl a kousek se posunul ty by si šla na čtyři, vyšpulila na mě prdelku a prohnula se. Podíval bych se na tvojí kundičku a vyděl bych jak z tebe vytéká sperma, chytil sem penis a začal sním jezdit po kundičce a po chvilce bych ho dal cely do tebe. Chytil tě za boky a začal tě tvrdě šukat po celém pokoji by se líhly naše vzdychy, čvachtaní kundičky, pleskaní koulí o kundičku a sem tam pesknutí mojí ruky o tvůj zadeček. Po chvilce sem tě chytil za vlasy a přitáhnul si tě k sobě, byla si na kolenou a zády opřena o mojí hruď. Dal bych ti druhou ruku na poštěváček a u toho mrdání sem tě dělal i venku dokud by ses neudělala a neodpadla zničená na postel.
Lehnul bych si vedle tebe a objal tě, ty by ses ke mně úplně přitiskla zavřela oči a oddechovala to. Já bych tě pozoroval a hladil ve vlasech. Po chvilce by ses mi podívala do očí a políbila si mě a zase by ses mi podívala do očí a pleska mě po rameni a dodala´´ jak mam sakra jít ráno v klidu domů? Jen bych se začal smát a dodal však jsme petrve na začátku ještě budeš chtít jít ráda domu. Ty by si mě peskla znova a dodala to nebudu chtít a převalila mě na záda a sedla si na mě podívala ses na penis a dodala to není možné že furt stojí a nahnula se k němu a začala ho kouřit.
Prvě pomalu a pak by si ho vytáhla z pusy a začala lízat koule. Chvilku si snímá hrála a pak jela jazykem od koulí až k žaludu a dala si ho do pusy a snažila ses ho tam dát celý. Začala by si ho kouřit rychle a co nejhlouběji by ti to šlo, u toho by sis hrála v ruce s koulemi a druhou by si u toho kouření honila. Řekl bych ti už budu a ty by si ho měla furt v puse a já začal stříkat přímo do pusy. Vše by si polykala. Až bych dostříkala a ty vše spolkla tak by sis na mě lehla a objala mě. Pár minut by sme tak odpočívaly a pak bych tě políbil a ty řekla že jdeš do sprchy a že chceš ať ti umyju záda.
Tak jsem šly do sprchy a já pustil vodu a začal ti tě mydlit. Prvě zada pak nožky, prdelku pak by ses otočila a já tě začal umývat zepředu. Celou bych tě mydlil a hrál si s tvýma prsama. Ty by si mě začala taky umývat a celého by si mě namydlila a pak by si my začala myt penis a on se začal stavět. Pomalu si ho začala honit a podívala se na mě a kousal se do rtu a já nás zatím opláchl ty by sis klekla a začla ho kouřit a on by se ti v puse postavil na max. pak by ses postavyla otočila ke mně zády, chytla ho do ruky nasměřovala ho ke kundičce a nabodal ses na něj. Začaly jsme se rychle šukat, oba jsme začaly přirážet a sjednotily jsme tempo. Po chvilce jsem vzal sprchu a začal tě ji masírovat na poštěváčku. Dlouho si to nevydržela a udělala se a v jak by ti kundička pulsovala tak by mě to taky téměř udělalo ale zadržel sem to a ty si to vycítila rychle z něj slezla, klekla si a chytla ho do pusy párkrát si ho pokouřila a já řekl zlato už budu. Ty si ho vytáhla a nechala si vše nastříkat na prsa a obličej.
Oplachy jsem se a šly si lehnout. V posteli jsme se tulili a povídaly si dokuď by jsme neusnuly.