Transformace Josefa. 5-část

2 feb 2022 · 1,587 views pikatina

(POZOR-snažím se na přání některých, napsat povídku o muži, který touží být dívkou-neznám pocity mužů a pramálo vím o jejich snech či citech ohledně sexuálních prožitků. Nemusím se tedy shodovat s těmito pocity. Děkuji)

Transformace Josefa. 5-část

Josefína byla překvapená protože očekávala skoro půl roku ale netušila jaké možnosti madam má. Ještě ji napadal jedna otázka a co jizvy. Ale madam na to odpověděla. „ Po tomto zásahu nejsou žádné jizvy. Dokonce budeš mít vlastní skutečná prsa žádný silikon To samé s vagínou Jen vaječníky budou upraveny tak aby jsi byla neplodná. Ale to lze později změnit. Budeš mít hladkou pleť a přestane ti růst ochlupení a vousy. Ušetříš hodně času úpravou těla.
Josefína neměla už žádnou otázku a souhlasila. Madam byla spokojená a ujistila, že vše co ji řekla bude ta zařízeno. „Připrav se na zítra kdy začne tvá plná transformace“ Dneska máš volno.
Druhý den pro Josefínu byl náročný den. Nejprve madam odebrala její klícku na penisu pak první co musela bylo odběr krve a semínka. Dále dostala několik nepříjemných injekcí. Pak ji madam odvedla do posledního patra vily. Tam byla zvláštní místnost. Kolem stěn bylo množství různých přístrojů které nikdy neviděla. Uprostřed místnosti stál podivný operační stůl. Trošku znejistěla ale madam ji uklidnila že se opravdu nemusí bát. Ulehla si na lůžko a madam spustila jakýsi průhledný poklop Nyní madam přešla k jednomu s pultů u stěny. Poklop sice stínil maličko zvuky ale i tak bylo téměř vše slyšet. A tak zaslechla jak madam povídá snad sama pro sebe. „Tak spustíme transformaci DNA. Pak podpoříme růst ženských hormonů a potlačení mužských hormonů. Nyní zrekonstruujeme prsa a vytvoříme dělohu.“

Následně začal pod poklopen jezdit jakýsi posuv s kterého vystřelovaly rudé, zelené i modré paprsky takové záblesky. Ale nic nebolelo. Jen jako když na vás posvítí někdo baterkou. Josefína na stole ležela asi tři hodiny ale jedna s injekcí kterou dostala ji brzo uvedla do spánku. Přístroj dokončil první sérii oprav těla a poklop se zvedl. Za chvilku se Josefína začala probouzet. Cítila se velice dobře. Nic ji nebolelo ale na pohled neviděla, že by se něco změnilo. Madam si všimla že Josefína se cítí být zklamaná a tak ji hnedka upozornila že jde o změny které se budou projevovat během dne a noci. Zítra půjde znovu na další část sem do přístroje a další den na třetí poslední část. Pak Už jen na krátké poležení. Josefínu odvedla do jejího pokoje a nařídila ji aby zůstávala víc v klidu a zkusila co nejvíce jen ležet. Také ji upozornila že některé chvilky ji může kdekoliv po těle i v těle svědět až bolet. Musí si uvědomit, že se jí přetváří celé tělo. Než odešla řekla, že ji bude chodit častěji kontrolovat
Josefína už za hodinu cítila velkou slabost. Poslechla madam a vzala si knížku do postýlky. Brzo ucítila po těle ložiska svědění i bolesti. Nešlo o nic co by nešlo vydržet a věnovala se dál čtení. Pak ji ale přemohl spánek a usnula. Spala dlouho a když otevřela oči byla noc. Celé tělo bylo jako v ohni a cítila pulzující bolest. Všechno ji pobolívalo asi jako druhý den modřiny. Dost ji začaly bolet bradavky a když si na ně chtěla sáhnout ucítila jako by pod bradavkami měla maličké bouličky. Ale nemohla se moc dotýkat bolest byla nepříjemná. To samé cítila pod varlaty když si tam sahala zjistila že se tam něco tvoří. Nejprve to vypadalo jako by vznikala bolestivá jizva ale byla si jista že se tak vytváří vchod. Takto postupně po celý týden prožívala Josefína.

Postupně ji vyrostly pěkné skutečné prsa. Dotvořila se její buchtička a její závojíčky vyrostly až mimo buchtičku. Brzo se dotvořil poštěváček a vagína vyplnila její bříško. Stále bylo vše moc citlivé ale začala sledovat své nové tvary dívky. Vlasy zjemněly, řasy se zvětšily a obličej se změkčil. Její hlas začal mít krásnou ženskou barvu i samotné tělo se více začalo podobat krásné dívce. Před posledním dnem cítila i nabíhající rty a změny kůže. Zprvu stále močila penisem ale pak se dovinula močová trubice ženy a získala sval který umožnil Josefíně vybrat si kudy bude močit. Netušila však, že tím svalem také rozhodne, kudy bude vytékat také semínko. Poslední den transformace na operačním stole. Josefína už byla skoro celá pravá žena. Poslední den měla dostat onen čip. Konečně vše potřebné bylo učiněno a nyní je potřeba aby sám organismus dokončil nastavený vývoj. Když už se cítila Josefína v pořádku byla nádherná. A nebýt penisu a varlat už by nikdo nikdy nevěděl že to byl kdysi Josef. Ale to už Josefína sama skoro zapomněla.

Začala se starat o svoji krásu, šatečky a botičky. Konečně se vrátila sexuální chuť. Byla silnější a žádostivější. V její hlavě se utvořila spojení tak, aby neměla problém kohokoliv ukojit bez odporu ale naopak s láskou a potřebou. Madam na její novou funkci nespěchala. Věděla že někdy je lepší ponechat až sama přijde za madam a přijme svůj oranžový obojek s nápisem Josefína. Konečně se dostavila a prosila madam zda by mohla začít být procvičená v novém těle. „ To je dobře Josefínko. Jak se cítíš se svojí buchtičkou?“ „Děkuji madam cítím ji velice citlivou a žádostivou. Kapička svědí podobně jako uzdička to je velice vzrušivé. „Dostanu znovu klícku na penis madam?“ optala se Josefína. Ale madam odpověděla. „Pochopitelně ji můžeš nosit ale již není potřeba“ A ukázala na dálkové ovládání. „ Vidíš tím tě mohu ovládat jak budu potřebovat a tak klícka nemá smysl toto je daleko účinnější a lepší „ Pak madam přikázala aby se svlékla do naha a klekla si na kolena. Vzala ovladač a zmačkla knoflík. Josefínou projel jakýsi vnitřní neviditelný blesk a okamžitě se ji ztopořil penis a silně zvlhla vagína. Bylo to tak silné, že Se neudržela a začala si na střídačku ukájet penis a vagínu. V hlavě se ji vytvořil pocit někoho ukájet. Madam byla bohyně a nesměla být neposlušná a jediné co ji zbylo je masturbace. Její tělo se rozpalovalo do nikdy předtím vysokých vzrušení. Mysl ustoupila vzrušení ja se před madam ukájela.

Madam ji pozorovala se zájmem až i ona odhrnula župan a rozevřela stehna. Chvilku nechala Josefínu aby ji sledovala než jí přikázala ji ukájet jazykem a prsty. Madam cítila jak Josefína prožívá ten nádherný pocit vzrušení a nyní ji poručila použít penis. Bude pěkně pomaličku ho zasouvat do dírky madam. Madam přivřela oči a začala přikazovat aby zrychlovala. Zatím co penis zběsile vrážel do dírky madam rukou si pohrávala s kapičkou. Poprvé ucítila jak ji šťáva stékala s dírky po stehnech dolu, což ji rozpalovalo ještě víc.