Soused v baráku

1 apr 2022 · 6,513 views Largefon

Gay povídka / v této povídce se popisuje sex mezi muži, pokud je vám to nepříjemné, přečtěte si prosím jinou. Díky.

Čas tak nějak utíkal, já stále jezdil jako průvodčí, kontroloval jízdenky a užíval si života. Přestávalo mě ale bavit dojíždění z větší dálky, rozhodl jsem se tak, že se přestěhuji. Čtrnáct dní jsem sledoval inzeráty, chodil na prohlídky. Když byt neměl plíseň, neměl plastová okna, když měl plastová okna, byl v miliontém patře bez výtahu, když měl výtah, sprcha byla v kuchyni. Jo, zoufale jsem už chodil snad na každou nabídku, která se mi objevila v mailu po nastavení na stránkách realitky.

Ale nebudu vás zatěžovat tím, jak náročný nájemník jsem. Usmálo se přeci jen na mě štěstí a našel jsem byt dle mých představ blízko práce. Blížil se konec měsíce, podepsal jsem smlouvu a dostal klíče. Byl to menší barák, byty v něm byly čtyři, v každém patře jeden. Měl plastová okna, nebyla nikde plíseň, nově rekonstruován a v prvním patře, takže výtah jsem zvládl oželit. I když při stěhování by se možná šikl.
Od kamaráda jsem si půjčil větší auto, moc věcí jsem neměl, nábytek mi do bytu přivezla firma a já tak měl spíše krabice s oblečením, pár kusů elektroniky a nějaké ty krámy. Tahal jsem sám jednu po druhé nahoru. Jo, teď by se mi ten výtah hodil, říkal jsem si.

Chvilku po tom jsem ale zaslechl kroky z vyššího patra. „Dobrý den,“ pozdravil mě usmívající se mladík, který zrovna procházel kolem dveří do mého bytu. „Zdravím, já se moc omlouvám, hned to z té chodby dám pryč.“ „V pohodě, nechcete pomoct?“ zeptal se mě. „Já to nějak dokopu, moc toho nemám,“ položil jsem bednu za dveře bytu a šel chvilku za tím klukem dolů. „Takže mám vzít tohle a tohle?“ ptal se mě, když se zastavil u auta, ve kterém jsem měl věci. „No, fakt nemusíte, i když je pravda, že by to dříve zmizelo z té chodby, aby vám to nepřekáželo.“ Bez zeptání vzal dvě bedny na sebe a vydal se nahoru. Ty jeho svalnaté paže, když zaťal při zvedání bedny mi však neunikly. Byl to takový ten frajírek, šedé tepláky, kotníkové ponožky, tričko, řetízek kolem krku a doma se mu válela určitě princeznička na ksichtě barevná jak obrázek od Lady, která ve své kabelce nosila štěkající krysu.

Hodnej byl a šikovnej taky, možná až moc, jak jsem později zjistil. S bednami jsme šli asi třikrát, když jsme donesli poslední, kterou mi donesl až do obýváku, nabídl jsem mu něco k pití. „Možná jen skleničku vody, jestli tedy máte už vybaleno,“ zasmál se, když sledoval všechny ty bedny v obýváku. „Něco už jo, skleničku určitě najdu, do večera bych chtěl všechno vybalit a ještě složit tyhle dvě skříňky,“ poklepal jsem na krabice s nábytkem cestou z kuchyně. Podávám mu skleničku, napije se a pak mi podává ruku, „Já jsem kdyžtak Dan.“ Začali jsem si tedy tykat. Chtěl jsem přesunout jeden stoh beden, aby si mohl Dan alespoň sednout, jenže ta horní spadla a vysypala se.
„Kruci, do prdele…“ zanadával jsem si pro sebe. „V klidu hele,“ snažil se mě uklidnit Dan, než si začal všímat, že se mi z bedny vysypalo prádlo, samozřejmě v bedně bylo zrovna to spodní, kde navrchu byly jocksy. Začal jsem rychle věci házet zpátky a nervózně se to snažil zakamuflovat. „Ještě tady máš jedny,“ a natáhl ke mně ruku, ve které držel poslední jocksy, které byly na zemi. Rychle jsem po nich čapnul, jen on je nechtěl pustit. Usmál se na mě, mrknul a až potom uvolnil gumu za kterou je držel. Otočil jsem se a snažil bednu uklidit někam pryč.

„Prdel v nich musíš mít libovou,“ řekl potichu. Já se na něj otočil s překvapeným výrazem. On stál kousek za mnou, v těch šedých teplácích se mu začalo rýsovat péro. A ten pohled nebyl kurva vůbec špatnej! Dan si opřel dlaně těsně kolem boule, tím ji ještě zvýraznil. Samozřejmě jsem čuměl jen tam. „No nic, musím jít, večer se zastavím a dáme to do kupy, ne?“ „Jako co?!“ vyhrkl jsem ze sebe, když mi došlo, na co se to vlastně ptal. „Nejdřív ty tvoje skříňky, v šest jsem tady,“ otočil se a odešel. „Ano, čau,“ vypadlo ze mě po dlouhé době až když dole v baráku zavřel dveře. Chvilku jsem přemýšlel, zda se vážně teď stalo to, co jsem viděl. Nebyl to jen sen? Začal jsem se tomu smát.

Dal jsem se do úklidu, vyrovnával oblečení, rozbalil jsem i nábytek, se kterým mi měl přijít pomáhat soused Dan. Chtěl jsem vyhodit všechen ten karton a folie a mít to doma prostě už připravené a zabydlené. Skočil jsem na menší nákup do malého obchůdku v ulici, abych měl třeba něco pro tu samopozvanou návštěvu. Blížila se šestá hodina, celý den jsem makal a byl jsem pěkně zpocený, takže rychlá sprcha, pořádně se umýt a alespoň trochu zrelaxovat.

Vylezl jsem ze sprchy, oblékl si jocksy, které Dan dopoledne viděl, domácí kraťasy a tričko. Chtěl jsem si vyfénovat vlasy, ozvalo se ale klepání. Tři minuty před šestou a Dan už stál za dveřmi. „Ahoj, donesl jsem víno, kdybychom ty skříňky stihli dříve,“ mrknul když se kolem mě protáhnul ve dveřích, měl džíny, polokošili a nádherně voněl. „No, já si teď dal sprchu, tak bych si ještě vyfoukal vlasy, vydržíš?“ „Jasný, pustím se do toho zatím sám, vzal jsem i akušroubovák.“ „Super, hned jsem u tebe.“

Po chvilce v koupelně jsem dorazil za ním. Už seděl v obýváku mezi návodem, prkny a něčím co pomalu připomínalo komodu. „Fuu, jsi šikovnej, za pět minut to máš skoro hotový.“ „Tak začni s tou druhou, ať dáme i to víno,“ řekl a usmál se zase. Chvilku jsem pracoval, povídal si s ním a k mému překvapení to kretén s barbínou nebyl. Samotného mě zaujalo, jak milej ten kluk je. Vzal mi mojí rozdělanou skříňku, když tu, na které dělal, dokončil. Netrvalo dlouho a dodělal i tu druhou, společně jsem je dali na místo, které jsem si vybral.

„Takže ses odstěhoval od rodičů, nebo tu studuješ?“ ptal se, když jsem donesl skleničky na víno z kuchyně. „Spíš blíže práci, nestuduji.“ „A první vlastní samostatné bydlení?“ „Jo přesně tak, chtěl jsem trochu klidu a asi i soukromí.“ „To chápu, mám tři sourozence, takže jak to šlo, vypadl jsem a nelituji.“ „Ještě abys litoval, když máš takovýho novýho souseda,“ rýpl jsem si, když jsme si ťukali. „Tak na nový sousedský vztahy.“

Dan položil svoji skleničku na stůl, taky položil ruku na moji nohu. Nabuzený vínem a nadržený jsem mu to vrátil polibkem na krk. Nevím, co to do mě vjelo, normálně se docela stydím, tenhle kluk se mi ale fakt líbil. Začali jsem se líbat, já položil i svoji skleničku bokem. Sedl jsem si obkročmo jemu do klína. On se opřel zády a opěrku gauče a já ho líbal na rtech a krku. Rukou jsem mu zajel pod polokošili, samozřejmě, že mě nepřekvapil výskyt břišáků. Jen mi to pumpovalo další krev do kalhot. Dan už měl taky celkem bouli, rozepl jsem mu všechny knoflíky u krku. On se jen nadzvedl a polokošili ze sebe sundal. „Doufám, že postel už máš postavenou, protože teď poznáš ty dobrý sousedský vztahy.“ Tak jak jsem na něm seděl, mě zvedl a v náruči a odnesl chodbou. „Tyhle dveře,“ zabrblal jsem mezi líbáním. Sundal jsem si tričko, když jsem si sedal na postel. On do mě strčil, povalil mě na postel, otočil si mě silou na břicho a stáhl ze mě kraťasy.

Ležel jsem před ním jen v jocksech s vystrčenou dírou. Stoupl si za mě a začal mě lízat. Roztáhl mi půlky pořádně od sebe a hlavu zabořil, cítil jsem jeho strniště a hlavně jazyk v mojí díře. Musel jsem si vytáhnout ptáka ven, abych si mohl hrát, byla to neskutečná slast cítit, jak jeho jazyk krouží kolem mé díry a sliní mě. Pomaličku sem tam přidal i prst, který do mě zasunul, pokračoval dál v lízaní a já začínal chápat, že tohle je nejlepší soused, kterého jsem si mohl přát. Dan mě už prstil prostředníčkem a ukazovákem. Zajížděl do mě, cítil jsem, jak se mě snaží prsty roztáhnout a na díru mi plive. Nádherně do mě prsty vklouzával. A já jen v kleče honil svého ptáka. Masíroval mi u toho půlky, vždy je roztáhl, pevně chytil a zmáčkl. Já jen zasténal, když se jeho jazyk dotkl mojí nadržené díry. Slyšel jsem, jak si za mnou rozepíná pásek a sundává kalhoty. Chtěl jsem se otočit. On byl ale rychlejší, chytl mě za rameno a přetočil na záda.

Klekl mi na hruď a jeho silný pták před mým obličejem trčel, bylo to dělo, větší péro jsem snad nikdy neviděl. Pak se jen opřel rukama vedle mé hlavy a zasunul mi péro do pusy. Chvilku mi pusu doslova mrdal. Než si všiml, že to nezvládám. On si to ale náramně užíval. Vytáhl mi ptáka z pusy, já mu ho začal dráždit jazykem kolem špičky. „Jsi dobrá mrcha, víš to?“ zeptal se mě, když mě zase otočil zpátky na břicho, roztáhl díru a plivl mi na ni. „Jo, jsem,ׅ“ vypustil jsem z úst těsně před tím něž se mi pevně opřel rukama o záda a péro se snažil zasunout. „Užij si ho, ať víš, co tě v tomhle baráku čeká.“ Pak už jen pomalu tlačil svoji kládu do mojí díry. Já se hlavou zabořil do polštáře a nahlas vzdychal. Jeho šikovně široké péro mi fakt dělalo radost. Cítil jsem se jako malá čubka, která čeká, až si soused zamrdá. Začal přidávat na síle a rychlosti. Práskal do mě fakt luxusně. Cítil jsem, jak se o mě opírá a užíval si i tu jeho dominanci při prcání. Dostávalo se mi nádherného uvolnění. Díra byla konečně řádně mrdána. Dan se rukama opřel o moje půlky a začal bezlítostně bušit svým ptákem do mé díry. Chtěl jsem si u toho honit svého, neměl jsem ale prostor, jak na mě tlačil, nezvládal jsem pod sebe strčit ani ruku. Mrdal dál, chytil mě kolem krku jednou rukou a ptákem do mě stále zajížděl. Já jen hekal při každém dalším přírazu. „Drž se chlape, teď tě šetřit nebudu,“ řekl mi, a ruce mi obě položil na ramena, přitáhl si mě trochu k sobě a začal dorážet, mrdal mě celým ptákem, že jsem na díře cítil i jeho koule. Ramena jsem měl zaražená o jeho ruce, mrdal mě fakt silně a já začal bez přestání kňučet.

Klekl si na svá kolena a začal trochu nadskakovat, moje díra dostávala fakt nádherně zabrat. „Vycákám tě za chvilku.“ Mezi zuby jsem jen procedil při hekání ano. Mrdal dál, skákal na mě a já cítil, jak mu začínal jeho ocas ve mně pulsovat. V tu chvilku, kdy jsem v sobě cítil jeho první výstřik mrdky, udělal jsem se i já. Jeho orgasmus provázelo silné stisknutí mých ramen a hlasité zasténání. Prožíval jsem něco neskutečně silného. Furt na mě skákal a pumpoval do mě mrdku z jeho ptáka. Sám jsem při tom cákal rovnou do deky, protože jsem se pod ním nemohl vůbec hýbat. Trochu začal zpomalovat a zasouvat jemněji, dokud ho nevytáhl úplně. Cítil jsem v sobě pěkně vlhko, mrdky do mě nacákal vážně hodně.

Chytl mě za rameno, otočil na záda. Stejně jako před tím mi sedl na hrudník a začal si honit. Před obličejem se mi mrskaly jeho koule, které jsem párkrát stihl olíznout jazykem. Dan začal honit intenzivně a za hlasitého sténání z něj vyletěla další dávka mrdky přímo na můj obličej. Ruce mi položil vedle hlavy a žaluda strčil do úst. Já s hezky pocákanou tváří začal v ústech jazykem čistit jeho žalud od semene. Sám jsem si už sáhl na vlastního ptáka a cítil, že i ze mě vylétlo dost mrdky.

Dan si vedle mě lehl, políbil mě. „Tak vítej v baráku Honzo, snad budeš mít sousedy rád.“ Hlasitěji jsem vydechoval, na jeho přivítání jsem se zvládl jen usmát. Byl jsem naprosto zničený, rukou jsem si sáhl na díru, ze které mi tekla Danova mrdka ven.

Cítil jsem se jak naprostá čubka, vystříkaná díra a postříkanej obličej. Můžu vám ale říct, že jsem si to kurva užil a o takového souseda bude radost pečovat!