Výpomoc Kláře

16 mag 2022 · 5,604 views an32

Uběhlo pár dnů od grilovací párty, když se mi Klára ozvala, jestli umím pracovat s motorovkou, že by potřebovala pomoct se dřevem. Našla nějaké dřevo ze stavby a je to potřeba nařezat, naložit a odvézt. Řekl jsem si proč bych nepomohl, navíc mě Klářina přítomnost a blízkost moc lákala. Vyrazili jsme po práci asi v šest. Klára sehnala starého transportéra, na dřevo dobrý a jen jsme vyrazili už hlásila, že to bohužel nemá klimu. Byl celkem teplý jarní den, sluníčko se opíralo do čelního skla a než jsme dojeli na místo, byl jsem slušně opocený. Cestou jsme si povídali o “životě” o našich představách a padlo i pár slov o grilovacím večírku. Přiznal jsem se, že mě Klářina akce s panákem neskutečně vzrušila a užil jsem si to včetně popisu dohry v autě s Eliškou. Klára se občas usmála občas si nechala zopakovat pár detailů a po příjezdu, jsem měl trochu problém vystoupit.
Nicméně Klárka na nic nečekala a hned jsme se vrhli do práce na nakládku. Já pak nastartoval pilu a rozřezal několik trámů na menší kusy, aby se to vešlo do auta. Za hodinku jsme měli plno a pot z nás obou tekl proudem.
Cestou zpátky se v autě rozlévala charakteristická vůně zpocených těl a já se sotva udržel. Snažil jsem se v sedadle naklánět co nejvíc ke Kláře a nasávat tu nádhernou vůni zpoceného podpaží. Klára si toho nemohla nevšimnout a rychle stočila hovor na sexuální preference a jak jí vzrušuje, když jí partnerka líbá a líže nohy. Už jen při té představě jsem skoro explodoval. Naštěstí jsme dojeli do ke Kláře domů a šlo se vykládat. Bylo to sice rychlé, ale znovu jsme se přitom zapotili. Klára voněla naprosto neskutečně a já se nemohl dočkat, až vyrazím domů a vyhoním si ho. To jsem, ale ještě netušil, co mě čeká.
Klára se mě zeptala, jestli se nechci převléct z pracovního, že jsem trochu cítit. Nejdřív se mě to kapánek dotklo, zpotil jsem se přece kvůli ní, a hned jsem se zeptal, jak si myslí, že je na tom ona. Jen se na mě usmála a řekla “Nevím, co myslíš ty?” A s tím si zula botu. Celou dobu měla obuté kecky. Já jsem jako v mátohách klesl na kolena zvedl jednu a zabořil nos do čerstvě zuté a nádherně teplé boty. Zhluboka jsem nasál tu vůni, podíval se Kláře do očí a jen zašeptal: “Voní úžasně”. Aniž bych z ní spustil pohled, zvedl jsem botu a přiložil si ji k nosu. Vdechoval jsem tu vůni a sledoval Klářin pohled, ve kterém se pomalu začaly objevovat jiskřičky vzrušení. Klára se posadila na lavičku, zvedla nožku a nastavila mi ji před obličej. Neváhal jsem. Nejprve jsem přivoněl, nosem a obličejem se otíral o ponožku a vnímal její vlhkost. Znovu jsem přivoněl a nasával vzduch přes ponožku mezi prstíky. Pak jsem ji opatrně sundal a políbil. Nejprve něžně zespodu na prsty. Pak jsem přivoněl po celé délce chodidla a pak už mě zcela ovládlo vzrušení. Jazykem jsem olízl chodidlo od paty až k prstům a vychutnával si ti slanou chuť. Sbíral jsem poslední zbytky vlhkosti. Opakovaně jsem celou šířkou jazyka přpřejížděl celé chodidlo a mezi prsty nasával vůni. Pak jsem se posunul z druhé strany, věnoval se nártu, kotníku i malíkové hraně nohy. Líbal a laskal, olizoval jsem každé místečko. Ta chuť, slaná, lehce nahořklá, nádherně rozleželá po namáhavé práci v teplém dni. To se nedá popsat. Nakonec jsem se věnoval jejím drobným prstíkům. Každý jednotlivě jsem ocumlal, jazykem jsem se poctivě věnoval prostoru mezi prsty a pak doslova kouřil palec. Klára jen seděla a užívala si mé péče. Když měla první nohu úplně čistou, vrhnul jsem se na druhou. Celé se to opakovalo, nejprve jsem jí zul botu. Chvíli si vychutnával čerstvou vůni linoucí se z propocené tenisky a pak se věnoval nožce, ještě stále uvězněné ve vlhké ponožce. Očichal jsem ji a sundal. Doslova jsem hltal pot z jejího chodidla a olízal vše do sucha.
Sluníčko už pomalu zapadalo, Klára seděla na lavici já klečel před ní. Začala se protahovat a objevil se charakteristický propocený koláč na triku. Naklonila hlavu na stranu, hlasitě si přivoněla a jen nakrčila nos. Pak povytáhla obočí a podívala se mi do očí. Víc nemusela říkat nic. Naklonil jsem se k ní a začal nasávat tu vůni. Obličejem jsem rejdil po mokrém tričku a zhluboka dýchal. Všiml jsem si, že se Klára zlehka hladí po ňadrech, ale kdykoliv jsem se k nim přiblížil, odstrčila mne. Pak si sundala tričko, zvedla ruce za hlavu a já se mohl naplno věnovat jejím podpažím. Lízal jsem je jazykem a snažil se, abych nepřišel ani o kapičku té skvělé chuti. Zároveň jsem nasával a vychutnával vůni potu po těžké práci znásobenou sluníčkem. Chutnala a voněla naprosto báječně a já si dal záležet, abych nevynechal ani místečko. Klára si to zjevně užívala, přivřené oči, lehce zrychlený dech a přikousnutý spodní ret dávaly tušit, že její vzrušení stoupá. Pták mi stál jako skála a už jsem se chystal si jej vyhonit. Klára mě ale náhle zarazila a doslova vykopla ven z brány. Byl jsem neskutečně nadržený, frustrovaný a ústa i nos jsem měl stále plné Kláry. Sedl jsem do auta a vyrazil domů. Cestou mi začaly od ní pípat zprávy občas doplněné názornou fotografií.
“Svlékám se, jdu si dát sprchu.”
“Líbilo se ti, jak voním?”
“Jsem pěkně mokrá, kalhotky by se daly ždímat.”
“Asi líbilo, že? Měls pěknou bouli. :-)”
“A kdybys cítil tu vůni, gaťky jsou cítit přes celou koupelnu.”
“Líbilo by se ti taky si přivonět? Škoda, že už jsi pryč.”
“Přišla Anička. Asi jí zavolám, aby mi umyla záda.”
“Chtěl bys taky?”
“Hmmm, to je skvělé, jen tak stát a nechat o sebe pečovat.”
“Taky stojíš? :-)“
“Anička mě celou namydlila, krásně napěnila houbu a nevynechala ani kousíček.”
“Trochu mi z toho tvrdnou bradavky. Co ty?”
“Teď mi umývá kundičku. Byla pěkně zapařená.”
“Nechtěl bys taky?”
“Anička mě utírá, pěkně kousek po kousku. Hlavně má prsa.”
“Co děláš?”
“To víš, utřít ty čtyřky a můj zadek, to dá práci.”
“Ty se mnou nemluvíš?”
“Sedím na vaně, Anička klečí přede mnou. Pěkně si mě pro ni rozdráždil. Jsem vzrušená a teču. Anička mě líže a líže a líže. Krásně jazykem laská mé závojíčky. Špičkou krouží kolem klitorisu, brnká na něj a zase líže.”
“Škoda žes musel jít.”
“Teď si obkročmo sedla na mou nohu a krásně se o ní dráždí. Laská mi jazykem bradavky a zas se vrací dolu mezi mé nohy. Dráždí mě a líže … jezdí mi po noze …. a já už konečně budu….”
Sedím v autě, nevěřícně zírám do mobilu a … Prostě je to moje potvora a i proto ji miluju.