ukázka

20 mag 2022 · 2,348 views LubLen30

malá ukázka z knihy co napsala moje přítelkyně.


Když se probudím, dívám se do zdi a v první chvíli nevím, kde jsem. Podle světla v pokoji odhaduju, že je hodně brzo ráno.
Pak se mi všechno vybaví. Jak se Adam svlékal do sprchy, co jsem mu o sobě vyprávěl, a jak jsem mu usnul na rameni. Někdy později mi musel pomoct do postele a svléknout mě, jsem jen ve spodním prádle. A je mi v něm těsno.
Vítej ranní erekce.
Usměju se sám pro sebe.
Bylo by fajn, kdybych nebyl jediný s erekcí v tomhle pokoji.
Opatrně se otočím na druhý bok a potvrdí se mi, že když popíjíte kvalitní alkohol, ráno vám nehrozí žádná velká bolest hlavy.
Adam leží na zádech s hlavou natočenou ke mně, řasy se mu chvějí a pravidelně oddechuje. Chvíli se na něj jen dívám. Přikrývku má shrnutou k pasu a i v tom šedém raním světle má jeho pokožka zlatavý nádech, cítím z něj odpolední slunce.
Pomalu nadzvednu deku a odložím ji stranou. Adam na rozdíl ode mě je nahý, tak se taky svléknu. I když jsem ho viděl už na nudapláži, až teď mi dojde, že je úplně holý. Nemá na sobě ani chloupek. Holá hruď, nohy, podpaží i pohlaví.

Usměju se, protože se mi to líbí.
Jednu nohu má pokrčenou do strany, tak jen posunu tu druhou, opatrně, abych ho nevzbudil, a posadím se na paty mezi ně. Penis má v klidovém režimu, tak se rozhodnu vyhlásit mu pohotovost a nahnu se nad něj. Jednou rukou se opřu o matraci a druhou položím na pevný prsní sval a vychutnávám dotek jeho kůže pod rukou. Několikrát přejedu palcem po bradavce a on se zavrtí ze spaní. Když se skloním a dráždím ten drobný vrcholek jazykem, pootevře ústa a vzrušeně se nadechne. Za chvilku cítím, jak se mi jeho péro v pohotovosti lehce dotýká břicha.
Prolíbávám si cestu dolů, ochutnávám jeho kůži a můj jazyk za sebou zanechává vlhkou stopu. Chytnu ho u kořene do ruky a stisknu, a pak se s pohledem soustředěným na Adamovu tvář skloním a vezmu ho do pusy. Zakroužím jazykem kolem žaludu a on zprudka zalapá po dechu a s trhnutím zvedne hlavu.
Je úplně vzhůru a dívá se na mě, když ho s mlasknutím pustím z pusy a s úsměvem si přejedu jazykem po rtech. A když ho pak s pohledem pořád upřeným do jeho očí zase olíznu na vrcholku, zasténá a padne hlavou zpátky na polštář.
Se zamručením ho vezmu zase do pusy, přejíždím rty nahoru a dolů, přičemž při každém pohybu nahoru hbitě zakroužím jazykem. Stehna i břicho se mu zatínají v rytmu, který udávám já a ten pocit, že mám tohohle velkýho chlapa úplně ve své moci, se mi moc líbí.
Zvednu hlavu a několikrát přejedu rukou odspoda nahoru a palcem promnu žalud. Dívám se přitom na něj a je tak nádherný, jak tu leží, hlavu zakloněnou, sténá pootevřenými ústy, tělo uvolněné i napnuté zároveň.
Tentokrát ho vezmu do pusy co nejvíc to jde, a zuby lehce přejíždím po celé jeho délce, ale před vrcholem povolím a použiju jenom jazyk. Adam hlasitě zasténá.
„Ještě,“ vyrazí ze sebe, tak to celé zopakuju.
„Trochu silněji,“ instruuje mě ochraptělým hlasem, „stiskni mě víc.“
Nemyslel bych si, že to ještě může být příjemný, ale poslechnu ho a trochu přitlačím.
„Sakra... jo..., přesně takhle.“ Boky se mu zavlní. „Hlavně teď nepřestávej...“
Ani za nic bych nepřestal, tedy jo, kdyby to opravdu chtěl, ale to se neděje, takže by mě teď od něj nic neodtrhlo. Je mi jasný, že se blíží k orgasmu, tak trochu zvýším tempo a jeho vzdechy naberou na hlasitosti.
„Už budu,“ varuje mě, a i když polykám jen výjimečně, jeho chci ochutnat, takže když se mu celé tělo napne a vyvrcholí, vypiju ho do poslední kapky.
Pak se na něj položím, bradou se mu opřu o hrudní kost a dívám se a poslouchám, jak se mu zklidňuje dech.
„Dobré ráno,“ řeknu, když se konečně vzpamatuje natolik, aby se na mě podíval.
Zasměje se. „Úžasné ráno,“ opraví mě, pak zvážní. „Děkuju.“
Zavrtím hlavou. „Řekni, že to bylo hezký, že to bylo skvělý, že to bylo úúúžasný,“ usměju se na něj, „řekni cokoli, ale neděkuj mi. Mám pak pocit, že to bereš, jako by to byla ode mě oběť, laskavost, kterou jsem ti milostivě prokázal. Ale já to udělal proto, že jsem to opravdu moc chtěl.“
Chvilku se mi dívá do očí. „Bylo to hezký, bylo to skvělý, bylo to-“
Vzepřu se na rukou, zruším mezeru mezi námi a políbím ho. Naše rty se spojí, jazykem se otřu o jeho, ale Adam se odtáhne.
„Úúúžasný,“ usměje se, pak mi přejede palcem po rtech. „Chutnáš teď jako já.“