procházka v noci

2 giu 2022 · 3,353 views obrog

Bylo to tak jednou v noci, nemohl jsem usnout a celý den jsem byl nadrženej. Bylo léto, a já chodil celý den jenom trenkách ….
Nechtělo se mi spát, tak jsem hodil na sebe kraťase, modré triko a tenisky. Seběhnu shodami, otevřu dveře na ulici …. Tam ticho, a tma … tedy svítili lampy …
Kousek od domu mám velký park. Myšlenkami jsem byl už v parku … Přeběhnu přes šalinu a už jsem v parku. Tady taky svítí lampy a nikde nikoho ... ani pejskaři v tuto dobu nechodí venčit.
V hlavě se mi honí blbosti, ale jak svítí měsíc, tak se jenom tak projdu a určitě se unavím a půjdu dom.
Na konci parku v dálí vidím postavu, ale je tak daleko, že vidím jenom siluetu. Kráčím proto dále. Občas se otočím za sebe, jestli někoho neuvidím ….
Rukou si v kapse objevím díru, kterou se dotknu prstem svého péra. Ejhle, jaká to výhoda ...si řeknu!
Za chvilku ho již škádlím a jemu se to líbí a začíná se probouzet. Přes ty kraťase je to vidět, jak mi roste boule.
Postava v dálí se nějak ztratila, opodál je lavička, která je ve stínu. Sedám si na ní a koukám do stran, jestli někoho uvidím …
Nikdo tu není, přidávám do kalhot i druhou ruku … Hraji si s ním … je tvrdý.
Stále hlavou koukám kolem ….
Pomalu otevírám zip a vytahuji ho. Pravačkou si přetáhnu kůži přes žalud. Žalud mám celý vlhký.
Tady ve stínu mě není vidět, tak pomalu zrychluji tempo. Druhou rukou si škrtím koule.
Po chvilce pohodového tempa pravačkou uslyším najednou za sebou: No dobře ty!
Jsem se lekl jak školák ve škole a hned dělám, jakože nic ….
Přistoupil ke mně borec v triku a teplákách, které měl vepředu zaháknuté pod pérem. Rychlím pohledem jsem tak zhodnotil, že máme ty klacky stejné velikosti.
Dali jsem se do řeči a on ho měl stále venku a hrál si s ním. Mě taky stál ale měl jsem ho v kraťasech.
On že si mě všiml už jako siluetu ... to jsem mu řekl, že já vlastně taky ale nevěnoval jsem tomu takovou pozornost.
Přisedl si ke mně na lavičku a rovnou mi šáhnul na něj. Pomalu mi ho vytáhnul a celou dlaní mi dráždil žalud. Druhou rukou si honil své. Rozepl jsem knoflík a otevřel kraťase. Pousmál se na mě a jeho hlava zamířila do klína. Já ucítil jazyk na svém žaludu. Chvilku ho olizoval a pak si ho zasunul nadoraz do krku. Druhou rukou našel mou ruku a dal si jí na své péro a začal s ní hýbat.
Jeho lačné rty jezdili na mém péru nahoru dolu. Jeho péro jsem mu honil a bylo stále jako kámen.
U kořenu měl gumový cockring a do díry mu pokračovala násada na stimulaci prostaty. To jsem ještě nikdy takto na živo neviděl, tedy nedržel.
Způsob, jak mě kouřil se mi moc líbil. Najednou se přesunul a klekl si přede mne.
Sevřel mé péro v ruce a začal mi ho lízat od kořene až po špičku. Druhou rukou si úplně vysvlékl tepláky. Pak si začal hrát s tou koncovkou v díře. Já to znám z obrázku jenom jako menší kolík.
Ve stínu, který byl díky lampě jsem viděl, že tak malé to zas není. Vytáhnul ze sebe podobný kolík, jak máme my péra. Já se nahnul přes něho abych to pořádně viděl. Po té době ticha, co jsme teď měli jsem řekl: „já myslel, že je to něco malého, a ne takové kolík …“ on se odtáhnul od mého péra a odpověděl: „no a vadí ti to, že je větší?“ já na to, že vůbec …
Usmál se a zasunul si ho do díry a mé péro do krku …
Po chvilce jsem se nahnul, že bych to rád viděl z jiného uhlu. On toho hned využil a otočil se tak, že se posadil na lavičku obkročmo, zády ke mně. Pozoroval jsem, jak ten kus plastu vniká do něho a jeho to ještě vzrušovalo. Přiznám se, že mě taky.
Překročil jsem nohou lavičku abych seděl rovnou za ním. Přisunul se ke mně blíž. Cítil jsem, jak se špička mého žaludu třela o jeho štěrbinu. Netrvalo dlouho a mé sperma vylítlo na jeho zadek. Jak ucítil teplo spermatu, lehnul si na mě do klína a po pár pohybech rukou jeho sperma prolítlo kolem mé hlavy. Zbytek mu zasáhlo triko.
Polední kapky setřel ukazovákem ze žaludu a olíznul.
Pak se natáhnul tepláky a odběhl v tichosti do tmy ….
Já chtěl po něm číslo nebo jméno …. Byl rychlejší a já ho už nikdy nepotkal …