První mazlení ve čtyřech

22 ago 2022 · 3,879 views GibsonEx


Začíná víkend, venku prší a já mám obrovskou chuť na sex. Načínám láhev dobrého vína a společně s Petrem se začínáme dostávat do té správné nálady…beru si na sebe svůdné prádlo a do ucha mu šeptám, že mám chuť být vzhůru celou noc. Šťávička z mokrý kundičky mi začíná prosakovat přes kalhotky. Šeptám Petrovi, že mám chuť zajít do swingers klubu. Ten nenamítá a už hledá program na netu.

Oblékáme se a jdeme z hotelu. Tramvaj nám jede během chviličky a mě už pulzují svaly mezi nohama.

Po příchodu se usazujeme u stolu jen pro dva a Petr objednává dobré pití. Bublinky šeptají a večer se začíná rozjíždět. Najednou mi hlavou proběhlo….co když se k nám bude chtít někdo připojit. Ve více lidech jsem to ještě nedělala a Petr taky ne. Čas utíká celkem pomalu a my jsme v klubu nejmladší. Všechny stoly vyčkávají, co se bude dít a nenápadně nás pozorují.

Beru Petra za ruku a jdeme se projít po klubu co se kde děje. V glory hole místosti si už dva chlapíci dávají jako předkrm dost rajcovní Milfku, koukáme na ně a já vidím, jak Petrovi tvrdne čurák v kalhotách…zatáhnu ho do vedlejší místnosti a už mu stahuji kalhoty a beru ho mezi rty. Sjíždím pusou od žaludu ke kořenu a cítím, jak mi jeho šťávička teče po jazyku. Ani se nestihnu nadechnout a už si mě opřel o zeď a pomalu ho do mě zasouvá. „Ach,…“ Vyhrkla jsem a na orgasmus nečekám ani minutu. Petr se dodělat nechce a šetří se, noc je přeci ještě mladá. Jdeme se do šatny svléknout oba do naha. V druhé půlce za zdí v glory hole místnosti si to rozdávají 2 páry. My jdeme vedle nich do větší místnosti. Kouřím Petra a najednou cítím, jak mě někdo hladí od zadečku až na pičku, je to slast. Připojuje se k nám jiný pár. Petr mi šeptá do ucha, ať tomu nechám volný průběh. Petr mě prstí a líže. Já se mohu věnovat slečně vedle mě…líbáme se a hladíme všude…je to má první zkušenost s dívkou. Petr mě líže, ona jeho kouří a její přítel jí šuká zezadu. Tolik vzrušení jsem ještě nezažila. Orgasmy už ani nepočítám. Během toho co Petr šuká mě a ji šuká její přítel ona vzala Petra za kulky a začala je masírovat…vidím, že musíme zabrzdit jinak konec bude brzo a to nechceme nikdo…intuitivně z Petra slézám a jdu teď si užívat já s ní. Chlapy na nás koukají jako na stříbrné plátno…po chvíli zase můžeme pokračovat….chlapy si nás prohodily a já s Petrem šukáme vedle sebe. On jí bere tvrdě a já mu u toho masíruji kulky mezi tím, co do mě vniká ten druhý. Slast končí po chvilce, kdy se parťák udělal do pusy své přítelkyně a já se slečnou můžeme v klidu pokračovat a užívat si ve třech… Petr dál šuká slečnu a mě u toho líže….po dalších 10ti minutách obě klečíme a čekáme na výstřik. Hezky do pusinky…se slečnou se jen líbáme a odpočíváme…

Celý zbytek večera už jsem šukali jen sami dva, protože žádný jiný pár se už nepřidal.

Těšíme se, až to zopakujeme