Večeře v Hodoníně

27 ott 2022 · 3,140 views Rezavakolejnice

Zrovna jsem se chystal končit v práci. Poslední porada za mnou. Než se mi vypne počítač, kontroluju ještě na amatérech, jestli mi náhodou někdo nenapsal. Je to tam samý snílek a fantasta. Nemám problém se seznámit se ženou, jsem docela atraktivní, zajištěny čerstvý 40ník. Ale moc mě láká vyzkoušet jednu věc, která se mi přes veškeré mé sexuální dobrodružství ještě nepodařila. Potkat reálný kanda pár kde ona je skutečně hotwife, nádherná a krásná žena, která si to umí náležitě užít před svým partnerem a udělat z něj poradnyho paroháče...
Jedna zpráva, ok, kouknu na ni. Na první pohled je zajímavé, že je už s fotkou. Odpověď na moji reakci na inzerát na seznamce, který se mi zdál tak zajímavý, že jsem současne s ní poslal i svou fotku. Galerii nemám vyplněnou, jako člověk, který zástavá určité postavení si nemůžu dovolit ostudu. Na fotce byla nádherná mladá žena, oblečená, ale na první pohled nahoře velmi štědře obdařená a přitom jinak velmi štíhlá. Tak to určitě, říkám si v duchu. Ale přece jen s lehce zatajenym dechem čtu text zprávy.
Dostali jsme mraky odpovědi, ale vybrali jsme si Tebe. Manželce se líbíš a Tvá odpověď měla hlavu a patu. Už dlouho si chceme splnit náš tajný sen a život je příliš krátký na to, abychom si v něm neplnili své sny... Totálně mě to rozhodilo. Takže by se konečně splnil sen i mně? Domluvili jsme se hned na druhý den na společném setkání v Hodoníně v restauraci u Piráta. Celý den jsem tlačil hodiny dopředu a v práci se nemohl na nic pořádně soustředit. Byl jsem nedockavosti vzrusený ale zároveň i nervózní. Budu se jim líbit, bude žena vypadat ve skutečnosti alespoň z poloviny tak hezky jako na fotce? Konečně z práce, sprcha, obléct na sebe nejlepší hadry a šup do auta. Za 15 minut se setkáme, proletlo mi hlavou, zatímco jsem startoval své auto. Při řízení jsem byl nervozni jako když jsem dělal zkousky v autoškole. Dorazil jsem na místo o 10 minut dřív, nechtel jsem riskovat, že přijdu pozdě. Nedočkavě jsem hypnotizoval dveře do restaurace. Nervózní jako před prvním rande na základce. V tom se otevřely dveře a vstoupil mladý, velmi atraktivní pár. Od pohledu byli oba sportovci, muž byl vysoký brunet. Žena byla tak nádherná, že když vkrocila do restaurace, každý muž v podniku si ji všiml a nemohl z ní spustit oči. Asi 180 cm vysoká hnedovlaska, s nádhernýma dlouhýma nohama, uzouckym pasem a k její postavě nezvykle velkými ňadry. Měla dlouhé, dokonale vlasy, nádherné, hluboké hnědé oči a vystouple lícní kosti. Obličej byl jako malovaný a nedala by se na něm najít jediná chybička. Obecně rozhodně nízkým sebevědomím netrpím, ale přísahám, že jsem o sobě po dlouhé době zapochyboval. Nicméně jsem vstal a vykročil jim vstříc. Ahoj, já jsem Martin, rád Vas poznávám. Pokusil jsem se, aby můj hlas zněl co nejmíň nervózně. Lenka, těší mě, pronesla bohyně úžasně milým hlasem. Podala mi ruku a obtiskla mi obě tváře na ty mé. Okamžitě jsem ucítil nádhernou vůní jejího parfému, který mě vzrusil natolik, že malej Martin v kalhotach začal startovat motory. Snad ji můj chanel bude taky vonet, ještě nikdy mě nezklamal. Petr, představil se poměrně tišeji její přítel. Posadili jsme se, objednali si každý skleničku vína a něco k jídlu. Jídlo bylo výborné a společně s druhou skleničkou vína způsobilo, že ze mě úplně vyprchala jakákoliv nervozita. Lenka měla situaci pevně v rukou od samého začátku. Vyprávěl jsem svoje ověřené historky, smáli jsme se všichni společně a užili si skvělý, pohodový večer v uvolněné atmosféře.
Mohu Vas poprosit o zaplacení, za chvíli budeme zavírat. Obrátila se na nás sympaticka servírka Mirka, se kterou jsem celý večer špásoval. Ale to už bych odbočil k jiné povídce. Pokud Vás to neurazí, rád bych Vas pozval. Navrhl jsem, byl to skutečně báječný večer, který jak jsem za chvíli zjistil, ještě zdaleka nekončil.
Dobře, ale stejne už domů jedeš taxíkem, takže Te zvu ještě k nám. To víno tady bylo prvotřídní, ale táta vlastní vinařství a ty lahve co mám doma, ty se ani neprodávaj.
Podíval jsem se trochu překvapeně na Lenku, jestli je to vhodné. Mrkla na mě a usmala se tak hezky, až se mi rozklepala kolena. Vyrazili jsme tedy k jejich domečku, který měl být jen 5 minut cesty...
Jen se za námi zavřely dveře jejich domu, chytla nás Lenka oba za ruku a vedla k zavrenym dveřím, jak jsem pak hned poznal, ke dveřím do ložnice. Ani nevím jak se to stalo, ale v mžiku jsme byli všichni 3 nazí. Ty si sedni tady do křesla, přikázala Petrovi.
A my dva si teď pořádně zasukame, mám na Tebe chuť celej večer a já si všiml, jak má úplně mokrou kundicku. Je stejně nádherná jako zbytek tyhle bohyně, napadlo mě ještě, než mi začala mocne sát myho nabehlyho, zilnatyho curak, kterej uz na začátku taky nebyl úplně suchej. Kouřila mě vasnive, měl jsem desítky žen, ale takovou touhu a chtíc, co jsem cítil z ní, to jsem ještě nezažil. Sala mě jak vakuova pumpa a u toho vrnela blahem. Začal jsem do toho jemně pohupovat pánvi. A sukat ji tím její nadrzeny našpulený rty. Pomalu už jsem zase cítil že jsem to ja. Jsem rád panem situace. Teď už jsem ji tvrde mrdal do pusy a občas si ji pořádně pridrzel a vrazil ji ho až do krku, až se začala dusit a vyhrkly ji slzy. Teď teprve jsem si uvědomil, že nejsme sami a pohledem zkontroloval, co dělá Petr. Ten si držel v ruce svoje pero, díval se na nás s pusou otevřenou vzrušením, těžce oddychoval a lestil si svoji kládu. Mám ho většiho a tlustciho, napadlo mě samolibe. Ackoliv jsem měl spíš být rád, že mi půjčil tu nejhezčí ženskou, jakou jsem kdy sukal.
Pustil jsem Lenku, aby se mohla nadechnout. Ty máš tak krásnýho curak, řekla mi, chci ho cítít ve svy píče. Překvapilo mě, jak je vulgární, moc mě to ale vzrusovalo. Povalila mě na záda a chtivě si mě osedlala. Asi za 20 sekund se udělala poprvy. Pokračovala dal a po dalších dvou orgasmech, kdy se úplně celá rozklepala a vibrovala s hlasitým stenanim nás všechny překvapila. Otočila se k Petrovi a poručila mu, kur mu to jeho krásný pero. Byl jsem těsně před udelanim, než jsem stihl něco namítnout, priskocil Petr a začal mi olizovat z péra Lenky šťávu a že jí tam bylo. Nikdy jsem s chlapem nic neměl, ani by mě to nenapadlo. Ale večer byl tak elektrizujici, že jsem jen zůstal ležet. A nemůžu říct, že by mi to bylo nepříjemný. Byl to takovej zvláštní, dosud nepoznanej pocit. Když jsem viděl, jak se u toho Lenka honí a chtivě se na nás dívá, začal jsem si to i užívat. Za chvíli se zase udělala. To je ženska, napadlo mě. Tu mít doma, tak neděláme nic jiného, jen mrdame. Stačí a zpátky do křesla vykrikla na Petra. Začal jsem ji zase sukat, tentokrát ležela na zádech. Roztahl jsem ji nohy a dal jí je za hlavu. Abych se do ní dostal co nejhloubeji. Ještě jsem se odrážel koleny, abych na ni padal z větší výšky. Byl jsem jako robot. Prirazel jsem co nejtvrdeji, to máš za tu kurbu, říkal jsem si. Hekala částečně bolesti, částečně slasti. Petr chtoptel v křesle a mastil si ho o sto šest. No nic, je čas na můj majstrstyk, řekl jsem si. Otočil jsem si Lenku zadeckem k sobě a narval ji curaka mezi půlky. Pořádně jsem ji je dlaněmi roztahoval abych byl zase co nejhloubeji. Pak jsem ji pořádně placl přes zadek a surově přitáhl za vlasy. Chroptela blahem, stenala, celá se klepala. Všiml jsem si, že Petr právě začal stříkat. Už to taky dlouho nevydržím napadlo mě. Kam to chceš, zeptal jsem se Lenky rozklepanym, zadýchaným hlasem. Lehla si na záda. Vystrikej mi to všechno do kundy, zastenala. Strcil jsem ho do ty její nádherný svatyně a začal cítit jak to na mě přichází. Přicházelo to pozvolna, úplně z chodidel a překvapivě dlouho. Byl to nejsilnější orgasmus jaký jsem kdy měl. Pero mi uvnitř ní doslova explodovala. Křičel jsem, stenal jsem, chtoptel. Cítím jak jsi mi ji úplně vyplnil chroptela. Dej mi ho do pusinky, ať Ti ho můžu celyho olizat. Priskocil jsem s ním k jejímu obličeji a vychutnaval si rozkoš jejího jazyku na svém stále ještě neuvěřitelně citlivém žaludu, zatímco Petr priskocil k její promoceny kunde plne mého semene a lacne jazykem hltal všechno co z ní teklo.