Hnev ženy

4 nov 2022 · 2,728 views Cortigiana

„Ahoj prdelka.“ – počujem za sebou mladý hlas, keď prechádzam okolo partie mladíkov postávajúcich pri lavičke, potom len hurónsky smiech. Nechcem sa zastaviť a tak kráčam bez povšimnutia ďalej.

„Prdelka? A ty nevieš, že je slušnosť odpovedať?“ – znova započujem mladíkov hlas a smiech. Tentoraz už zastanem, ruky zovriem v päsť, v duchu narátam do päť, v tvári nahodím milý výraz a otočím sa.

„Kto to povedal? “ – opýtam sa bez štipky akejkoľvek emócie a hrdina, ktorého bolo najviac počuť, sebavedome ukázal prstom na seba. „To ty si ten somár? Už len veľké uši ti chýbajú.“ – vyslovila som nahlas a mladíci okrem hrdinu sa rozosmiali.

„Prdelka chce byť vtipná.“ – poznamenal hrdina ironicky. Podišla som k mladíkovi bližšie. V jeho očiach blčali plamene, presne ako v tých mojich, a keď sa jeho pozornosť sústredila na moje oči, priložila som mu dlaň na rozkrok a silno stlačila.

„Čo ti jebe? Pusti ma.“ – zvýšil na mňa mladík hlas, v ktorom bolo počuť náznak bolesti. „Ale, ale, prdelka už snáď nie je vtipná?“ – ironicky som poznamenala a stlačila jeho rozkrok ešte silnejšie.

„Robte dačo, vy tupci.“ – mladík zakričal na kamarátov. „Sorry brácho, hnev ženy je ako v lese počas búrky stáť.“ – vyslovil jeden z nich a všetci spravili tri kroky dozadu. „Ako vidíš, zostal si v tom sám.“ – zašepkala som, hlavou sa k nemu bližšie naklonila a moje pery sa letmo dotkli jeho ucha.

„To už nie je vtipné. Pusť ma.“ – zúfalo sa snažil vymknúť zo zovretia svoj rozkrok, ale akoby ho akási magická sila držala a nepustila. „Stále som nepočula ospravedlnenie, ty somár.“ – potichu som vyslovila.

„Pr...pr...prepáč, ospravedlňujem sa.“ – zakoktal. „Veď preto!“ – poznamenala som a pustila jeho rozkrok zo zovretia. Zdalo sa, že odchádzam, no znova som sa k nemu naklonila. „Ešte sme spolu neskončili. Tvoj čas sa kráti. Sám za mnou prídeš.“ – pošepkala som mu do ucha a kráčala preč.

Po chvíli som sa však otočila, hrdinu si premerala od hora nadol a zrak vrátila späť na jeho rozkrok. V tom som sa začala nahlas smiať, odvrátila od neho zrak a pokračovala v ceste.

Hrdinovi sa zdalo, že jej smiech znel parkom ako vzdialená ozvena aj po tom, čo sa stratila v hmle a ozýval sa spolu so zvukom padajúceho lístia zo stromov.

„Videli ste jej oči? Mala v nich oheň.“ – vyslovil v panike hrdina, ale ihneď pochopil, že je v centre nezáujmu. Pozrel sa na kamarátov a videl, ako sa všetci dívali za ženou, ktorá len pred chvíľou držala jeho rozkrok v zovretí.

„A vy čo, idioti?! Čo ste nič neurobili?!“ – naštvane na nich skríkol hrdina. „Nechceli sme rušiť vašu intímnu chvíľu.“ – vyslovil jeden z nich a zasmial sa tak, akoby práve povedal vtip storočia.

„Ty si idiot.“ – ironicky poznamenal hrdina držiac sa stále za rozkrok a nemohol sa ubrániť pocitu, že niečo medzi jeho nohami sa zmenilo.

Nickname
Regione
mr_mefistofeles mr_mefistofeles
Czech Republic Jihomoravský kraj
Nemakarok Nemakarok
Hungary
makac1976 makac1976
Slovakia Košický kraj
MinetaMan MinetaMan
Czech Republic Moravskoslezský kraj
nezny_mazel nezny_mazel
Czech Republic Liberecký kraj
MighyWarrior MighyWarrior
Slovakia
Fedrunk Fedrunk
Czech Republic Hlavní město Praha
barb_20 barb_20
Czech Republic Hlavní město Praha
royal30 royal30
Slovakia Trenčiansky kraj
Davidoff211 Davidoff211
Slovakia Prešovský kraj
PietroBembo PietroBembo
Slovakia
mamutt mamutt
Czech Republic Moravskoslezský kraj
rapid22 rapid22
Slovakia Banskobystrický kraj
Swami33 Swami33
Slovakia Trenčiansky kraj
Mastodon24 Mastodon24
Czech Republic Ústecký kraj
JaToms JaToms
Czech Republic Královéhradecký kraj
vaseksub vaseksub
Czech Republic Plzeňský kraj
switch679 switch679
Czech Republic Karlovarský kraj
Cmeliak14 Cmeliak14
Slovakia Košický kraj
Laruenp Laruenp
Slovakia
Mattesko Mattesko
Slovakia Trenčiansky kraj
Aellin Aellin
Slovakia
Snehuliak Snehuliak
Slovakia Banskobystrický kraj
pota3 pota3
Slovakia Košický kraj
skriatoklasky skriatoklasky
Slovakia
RevanXXV RevanXXV
Czech Republic
Manayo Manayo
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Rockrebel Rockrebel
Czech Republic Liberecký kraj